Всички помним филма на Пабло Лараин – Джаки“ от 2016

...
Всички помним филма на Пабло Лараин – Джаки“ от 2016
Коментари Харесай

Любовната история между Джаки Кенеди и лорд Харлех ще бъде разказана във филм

Всички помним кино лентата на Пабло Лараин – „ Джаки “ от 2016 година, в който направи необикновено видоизменение като първата дама. Историята в лентата се концентрира върху живота й след убийството на Джон Кенеди през 1963 година. Но до момента в който Лараин приключва биографичния си филм за, от Deadline оповестяват, че следва да гледаме нов биографичен филм за Джаки Кенеди. Той носи името 37 Heavens, а основната роля е поверена на Джема Артъртън.
               

Но в него няма да забележим нито любовната й история с Кенеди, нито тази с Онасис. Историята е фокусирана върху визитата й при принц Сианук в Камбоджа през 1967 година, който се пробва да построи по-силни връзки с Америка и я приема за собствен персонален посетител в Пном Пен. При пътуването я съпровожда английският посланик Дейвид Харлех, с който Джаки много се сближава, до момента в който той е бил на посещаване в Белия дом. В ролята на Харлех ще влезе Гай Пиърс, който скоро гледахме в престъпната поредност.

Докато главната цел на Джаки е посещаване на величествените храмове в страната и укрепването на връзките сред Съединени американски щати и Камбоджа, нейният сателит имал други претекстове – да контракти кротичък контракт с  по предписание на сенатора Робърт Кенеди, само че и да продължи сантименталните си връзки с Джаки, в която се влюбва, откакто брачната половинка му трагично умира в автомобилна злополука. По това време тя към този момент е вдовица и точно загубите им ги сближават толкоз доста.

Въпреки че двойката в никакъв случай не е обсъждала обществено връзката си (въпреки спекулациите в пресата за сантименталните им отношения), десетки писма сред нея и Харлех бяха открити в дома му след неговата гибелта през 1985 година, а по-късно продадени и на търг. В едно от тях изяснява за какво е избрала да се омъжи за Аристотел Онасис, вместо да одобри предлагането на Харлех, като показва желанието си да поддържат другарството си. „ Познаваме се толкоз добре, споделяли сме и сме губили толкоз неща дружно “, написа тя. „ Дори и да не е по метода, по който желаете да се случи всичко, се надявам, че тази връзка, учредена на любовта и болката, в никакъв случай няма да бъде прекратена. “

Снимките на кино лентата би трябвало да стартират при започване на 2022 година, тъй че очаквайте емблематичната кръгла шапка на Джаки О., основана от, още веднъж да бъде на мода идната есен.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР