Всички плащаме цената на това управление - тази отговорност носи

...
Всички плащаме цената на това управление - тази отговорност носи
Коментари Харесай

Ще оцелее ли „сглобката“: ПП-ДБ отговориха на Борисов и ГЕРБ

„ Всички плащаме цената на това ръководство - тази отговорност носи негативи, нашата коалиция очевидно я заплаща, сътрудниците от ГЕРБ също “, това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната - Демократична България " Христо Иванов в отговор на запитване за напрежението в ръководещото болшинство и по какъв начин ще продължат оттук насетне взаимната си работа - чакат ли предварителни избори след вчерашното изявление на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, в което дефинира " сглобката " като " пошла връзка “.

„ В обединението ПП-ДБ взимаме решенията си с общия разсъдък и това, че в България сега има ръководство е, че въпреки всичко не се намираме в продължението на парламентарната рецесия, която единствено до преди няколко месеца доста съществено бележеше развиването на страната ни. Това е въпрос на разсъдък и отговорност на цялата ни коалиция. Тук въпросът е има ли разсъдък отсреща, тъй като ние можем да използваме епитети и да сочим обвинявания, а всяко обвиняване, което може да бъде отправено към нас, може да бъде срещнато от друго обвиняване. Въпросът е дали избираме този режим, или да продължим да носим отговорност пред страната “, сподели Иванов.

Относно поръчката на ГЕРБ за отвод от поддръжка за " сглобката ", Христо Иванов разясни, че ще видят те какво решение ще вземат по време на своето национално заседание.

„ Бойко Борисов привиква ГЕРБ, ще забележим какво решение ще вземат. Ние ще вземем поради нашия разбор, само че не очаквайте от нас да стартираме в същия звук - да заплашваме, да клатим лодката, да дестабилизираме страната и да извиваме ръце. Няма да се занимаваме с лашкане, закани, извиване на ръце, точно тъй като сме рационални. Защото за момента аз не виждам опция на това ръководство “, съобщи Иванов.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР