Всички пет бебета, родени от жени с Ковид-19 по време

...
Всички пет бебета, родени от жени с Ковид-19 по време
Коментари Харесай

Бебета, родени от майки с COVID-19, имат антитела срещу коронавируса

Всички пет бебета, родени от дами с Ковид-19 по време на проучване в Сингапур, имат антитела против причиняващия болестта ковид, съобщи Ройтерс.

За откривателите към този момент остава неразбираемо какво равнище на отбрана обезпечават наличните антитела, предава Българска телеграфна агенция.

Проучването е обхванало 16 дами. Повечето участнички са били с леки форми на болестта. По-остри реакции са настъпили при по-възрастните дами с по-висок показател на телесната маса - наклонност, която се следи и измежду общото население.

И при петте участнички, които са родили бебетата си досега на издание на проучването, е открито съществуването на антитела, съгласно Сингапурска мрежа за акушерство и гинекология.

Броят на антителата при бебетата варира. Изследователите са открили, че той е по-висок измежду тези, чиито майки са се заразили по-близо досега на раждането.

Специалистите означават, че е належащо в допълнение наблюдаване, с цел да се види дали антителата ще понижават с напредването на възрастта на бебетата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР