Всички пътища са проходими при зимни условия. Това каза на

...
Всички пътища са проходими при зимни условия. Това каза на
Коментари Харесай

От АПИ обявиха каква е ситуацията с пътищата в страната

Всички пътища са проходими при зимни условия. Това сподели на брифинг инж. Иван Досев, член на Управителния съвет на Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ). Той посочи, че няма затворени пътища все още.
" Цяла нощ сътрудниците и всички машини от пътноподдържащите машини са били на терен. Имахме на терен над 900 машини. Имаше частични затваряния на избрани сектори за снегопочистване.
 АПИ:563 машини са чистили републиканските пътища през нощта АПИ:563 машини са чистили републиканските пътища през нощта
563 машини са обработвали пътищата от републиканската пътна мрежа през нощта, с цел да се обезпечи безвредно пътешестване на водачите. Снегопо...
Първо, по трите автомагистрали " Струма ", " Марица " и " Европа " няма въвеждани ограничавания. Имаше въведени ограничавания за избрани интервали от време през нощта поради снегопочистване на " Тракия " и на " Хемус ". В момента на " Тракия " и на " Хемус " няма ограничавания нито за леки, нито за тежкотоварни коли. Всички МПС-та се позволяват ", съобщи още инж. Досев, представен от „ Фокус “.
Той увери, че се работи непрекъснато, предава през днешния ден.бг. По думите му машините не са спирали и не са се прибирали. " Увеличава се непрекъснато броя при нужда ", посочи още инж. Досев.
" Организацията през вчерашния ден на компанията, поддържаща автомагистрала " Тракия ", беше много добра. Това, което постигнахме през вчерашния ден, беше, че в резултат на направената организация през нощта по време на интервалите, когато трябваше да е затворено, се пропускаха огромни групи ТИР-ове ", изясни инж. Иван Досев.
Той посочи, че са се пропущали на няколко сред 50 и 100 ТИР-а.
 Троянски проход е изцяло затворен, 1320 снегорина чистят в страната (СНИМКИ) Троянски проход е изцяло затворен, 1320 снегорина чистят в страната (СНИМКИ)
1320 снегопочистващи машини са обработвали през нощта пътищата от републиканска пътна мрежа, с цел да се обезпечи безвредно пътешестване на шоф...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР