Всички партии, с изключение на „Възраждане донякъде, се намират в

...
Всички партии, с изключение на „Възраждане донякъде, се намират в
Коментари Харесай

Социолози: Почти всички партии се намират в тежка криза, засега коалицията е стабилна

Всички партии, като се изключи „ Възраждане " ненапълно, се намират в тежка рецесия. Това сподели социологът Кольо Колев в предаването „ Говори в този момент " по Българска национална телевизия.

Причината за това съгласно него е конфликтът на икономическа, енергийна и инфлационна рецесия и дисонансът сред държавното управление и публичното мнение по въпроса за Украйна. Отказът от заплащане в рубли за газовите доставки от съветската страна по думите му е нанесъл последния удар върху доверието на обществото във властта.

Антикризисните ограничения на държавното управление съгласно Колев са стъпка в вярната посока и обгръщат огромни пластове от популацията от инфлационния резултат.

Според социолога Петър Чолаков хората имат съображение да се тормозят от актуалната икономическа обстановка. Правителството по думите му би могло да се оправи и по-добре с преодоляването на рецесиите, само че би трябвало да бъде регистриран и обстоятелството, че има неща, които не са в директен негов надзор.

Внушенията, които идват от обединението, са, че тя е постоянна. Препъникамъкът пред обединението съгласно него няма да бъде тематиката „ Северна Македония ", а продължаващият спад в доверието към държавното управление и желанието участниците в обединението да запазят доверието на гласоподавателите си.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР