Всички онези рокли, които нетърпеливо чакат в гардероба ни, вече

...
Всички онези рокли, които нетърпеливо чакат в гардероба ни, вече
Коментари Харесай

10 неща, които със сигурност ще носим през юни

Всички тези рокли, които нетърпеливо чакат в дрешника ни, към този момент могат да бъдат извадени. Дори и на инат на неприятното време, което ни предсказват синоптиците. Мини, миди, макси, на цветя, на точки, на сантиментални кормила или от сатен – толкоз доста многообразие ни оферират трендовете, че можем да носим друг модел всеки ден от месеца. И в случай че още нямате нова лятна рокля, ви демонстрираме в галерията няколко прелестни шопинг находки от.
               

Въпреки това няма да се разделим с дънките, които ще комбинираме с кроп топове и ризи с буфан ръкави, които внимателно разкриват част от деколтето. Но и по-често ще ги заменяме с или с дълги необятни панталони, които ни носят чувство за лекост.
               

Със сигурност харесваме тоалетите, в които горната и долната част са в един и същи принт, което улеснява комбинирането с разнообразни аксесоари. А измежду тях избираме комфорта на кецовете и ниските чехли и, must have чантите от бамбук или юта, както и обичаните ни диадеми, фиби и макси обеци, с които ще прибавяме характерност на тоалета си. И в случай че още този месец ви престои да отпътуваме към някоя лятна дестинация, ви предлагаме и дребна доза музи, с цел да улесните избора на облекла, които да сложите в куфара си!
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР