Всички огласени имена на министри в бъдещия кабинет са спекулации.

...
Всички огласени имена на министри в бъдещия кабинет са спекулации.
Коментари Харесай

Преговорите за кабинета онлайн от вторник, министрите ясни в...

Всички огласени имена на министри в бъдещия кабинет са спекулации. Официалните договаряния за за държавното управление стартират във вторник и до събота ще са ясни имената на членовете на кабинета. Това разгласи в Пловдив водачът на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, който дойде дружно с другия съпредседател на партията Асен Василев с цел да поддържат президента Румен Радев преди балотажа в неделя.

Бившият длъжностен министър изясни, че диалозите с Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Демократична България " за бъдещото общо ръководство ще се водят онлайн във Facebook, с цел да няма подозрение за подмолни сделки.

„ Не са коментирани безспорни никакви имена на министри по време на диалозите и няма да бъдат коментирани, до момента в който нямаме цялостно единодушие по политиките “, удостовери и Асен Василев.

Петков съобщи още, че не се тормози от оставките в управлението на партиите, с които Политическа партия договаря.

Финалът на акцията на Румен Радев в Пловдив събра под тепетата профила на бъдещата ръководеща коалиция. На място тук са като представители на двата лагера в Българска социалистическа партия Кристиян Вигенин, дясна ръка на подалата оставка Корнелия Нинова, и Крум Зарков, любимец на партийната съпротива. От " ИТН " пристигнаха Филип Станев и Станислав Балабанов. Макар и останали зад борда на новия парламент, край Радев се завъртяха Мая Манолова и още няколко лица от " Изправи се БГ!Ние идваме ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР