Всички обичаме летните дни и ласките на слънцето, което ни

...
Всички обичаме летните дни и ласките на слънцето, което ни
Коментари Харесай

Топ 4 най-добри практики за защита на детската кожа от слънцето

Всички обичаме летните дни и ласките на слънцето, което ни зарежда с сила и светлина.То е подстрекател на цялата ни заобикаляща природа. С великолепието си от горната страна разпръсква вяра, оптимизъм и благополучие.

Слънцето, сходно на майчинството, е по едно и също време мощно и грижовно. То обезпечава топлината и основава уюта, които ни оказват помощ да растем, само че също по този начин има капацитета да ни навреди, в случай че не сме деликатни. И тъкмо както майката пази и се грижи за детето си, по този начин е значимо да предпазваме дребните си деца от нездравословните слънчеви лъчи.

Един превъзходен метод да извършите това е благодарение на слънцезащитните продукти BABÉ, които този сезон са наш правилен другар на нашето семейство - BABÉ Pediatric – слънцезащитен спрей SPF 50+ и BABÉ Pediatric слънцезащитен лосион SPF 50+.

Слънцезащитния спрей на BABÉ е превъзходен избор за всеки вид детска кожа. Предотвратява и защищава кожата от слънчеви изгаряния, богат е на Витамин Е, алое вера и лайка. Може да се откри в разфосковка от 0,200 мл.

Слънцезащитния лосион на BABÉ е също с доста висока, широкоспектърна отбрана на деликатната кожа на тялото и лицето при бебета и деца, против UVA и UVB лъчи. Хидратира деликатната бебешка кожа. Без алкохол, без аромати, без фталити. Ще го откриете в разфасковка от 0,100 мл. Винаги и по всяка време може да е с вас на разходка, без значение дали сте в парка или на плажа. И двата продукта са дерматологично тествани и 100% защищават кожата от слънцето. 



Ето и и нашите най-хубави практики за отбрана на детската кожа от слънцето:
Избягването на пиковите слънчеви часове - Най-опасните слънчеви лъчи са сред 12 и 16 часа, когато слънцето е най-високо на небето. Не би трябвало да се излага бебето и дребните деца на директна слънчева светлина, изключително през пиковите часове на деня. Важно е да се заобикаля зоната към очите и да се държи кремът надалеч от децата. В случай на нужда от по-дълго излагане на слънцето, се предлага потреблението на защитно облекло, което да покрива допустимо най-голямата част от кожата. Развиване на здравословни привички за грижа за кожата на децата - Децата би трябвало да бъдат обучавани за верните практики за отбрана на кожата си от слънцето. За деца над 6 месеца е целесъобразно да се нанася слънцезащитен крем. Кожата им е извънредно деликатна и уврежданията биха имали съществени негаттивни последствия на по-късен стадий в живота. Следователно е значимо да се нанася слънцезащитен крем преди излизане на слънце и след излагане на слънце. Носене на шапки, слънчеви очила и стоене на сянка – Едни от най-предпочитаните материи е памук и лен. Пропускат по-малко UV лъчи. И постоянно може да се откри прелестно място под чадър на плажа или под сянката на дърветата, в което да се избегне директната слънчева светлина. Използване на слънцезащитни артикули – Много е значимо да изберете слънцезащитен крем с висок SPF(50+), какво и висока UVA отбрана. Да бъде подобаващ за всички видове кожа, да е с лека текстура и да се нанася елементарно. Кожата на децата би трябвало да остане хидратирана. Поставянето на слънцезащитен артикул се прави 20 минути преди излагане на слънце. Повторното нанасяне е на всеки 2 часа в региона на лицето, ушите, шията, носа и на всички елементи от кожата, която не е покрита с облекла. Това важи и за водоустойчивия слънцезащитен крем. Препоръчително е да обръщате внимание слънцезащитните кремове, лосиони или спрейове да бъдат без оцветители, без минерални масла, аромати, парабени и алкохол.


Грижата за кожата на детето ви на слънце е основна част от майчинството. Като се грижим за слънчевата сигурност, можем да се любуваме на всички прелестни изгоди от слънцето, като в това време запазим дребните си деца предпазени и здрави.

Нека обичаме децата си и да поемем отговорността към тях, с цел да се усещат добре и да бъдат предпазени от заобикалящата ги среда и слънце. До колкото можем, несъмнено.

Когато са дребни, грижата към тях е още по-голяма, те са по-уязвими и от време на време имаме чувството, че колкото и да приказваме насреща никой не ни чува. Но навиците се основават тъкмо в този интервал, в който си мислим, че никой и нищо не схваща.

Поглеждаме в очите им, в които е събран един свят, потъваме в тях от благополучие и сме сигурни, че един ден те ще ни схванат и предадат нататък това, което сме им дали и посветили.

С поддръжката на Laboratorios BABÉ

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР