Всички обичаме Григор Димитров и всички помним романтичната му връзка

...
Всички обичаме Григор Димитров и всички помним романтичната му връзка
Коментари Харесай

Прилича ли новият приятел на Никол Шерцингер на Григор Димитров?

Всички обичаме Григор Димитров и всички помним сантименталната му връзка с Никол Шерцингер. Но двамата се разделиха поради натоварените си графици и липса на време един за различен. 

Докато Григор продължава да бъде в топ 20 на най-хубавите тенисисти в света и се е отдал изцяло на кариерата си, Никол театралничи на аления килим на премиите " Златен глобус "  с нов другар – Том, на 34 години, който наподобява сносно, признаваме. Кой обаче е той или другояче казано – с кого Никол размени Григор Димитров? На нас ни се коства незаместим, само че...

Том Еванс е роден в Зимбабве през 1985 година Ръгбист е, само че заради травма е заставен да се отдръпна през 2010 година, когато е само на 24 години. Освен спортни заложби той има и музикални. Том е участник в X Factor: Celebrity, риалити формат, в който Никол е жури. Try Star  – по този начин се назовава групата на Еванс, в която имаше още двама ръгбисти – Бен Фоден и Леви Дейвис.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Thom Evans (@te11) на Ное 18, 2019 в 10:59 PST

 

В средата на ноември двамата се срещат на сантиментална вечеря, само че се твърди, че искрите са хвърчали още в чата, до момента в който са си писали в продължение на седмици. Пред свои другари Том постоянно е твърдял, че за него Никол е една от най-красивите дами в света, и то много преди да се срещнат онлайн. А химията сред двамата се е зародила още от първи поглед...
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Thom Evans (@te11) на Ное 3, 2019 в 3:34 PST

Никой не ги беше виждал в действителност дружно, до момента в който единствено преди няколко дни двамата не се появиха на разположение на премиите " Златен глобус ". Те застанаха публично като двойка под светлините на прожекторите на аления килим и дори споделиха фотография в профилите си в Инстаграм. 

Том несъмнено е от вида мъже, които харесва Никол, а приликата сред него и Григор не я виждаме единствено ние. Дано този път певицата остави една малка врата в графика си за Еванс, тъй като двамата са извънредно симпатични дружно и ще е хубаво да им се радваме още дълго.  
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Thom Evans (@te11) на Яну 6, 2020 в 1:35 PST
 А ето и холивудските двойки, за които сме не запомнили, че са били дружно
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР