Всички обичаме дънките и елегантните панталони, но все пак сме

...
Всички обичаме дънките и елегантните панталони, но все пак сме
Коментари Харесай

10 стилни тоалета, които ще ви вдъхновят да носите роклите си с ботуши

Всички обичаме дънките и елегантните панталони, само че въпреки всичко сме девойки и ни се желае понякога да я извадим тази женственост на показ. А какъв по-лесен метод от някоя обичана рокля, която последните два месеца е стояла на топло в. Все отново към този момент настъпи времето, в което хубавите и неприятните дни се редуват, само че не е толкоз студено, че да не се подготвим за пролетта, даже и единствено посредством стайлинга си.

Днешната селекция е точно с тази цел – да ви вдъхновим да извадите роклите си и да ги комбинирате с боти или ботуши. Има толкоз стилни комбинации, че даже ще забравите за няколко дни за удобството на дънките и кецовете. Важно е обаче и коя рокля с какви ботуши съчетавате. Например дългите плетени рокли, които са по тялото и леко се разкрояват до миди дължина, стоят изтънчено с високи ботуши със междинен или висок ток.

По-правите модели, без значение дали са от сатен, на цветя или от вълна, само че още веднъж в миди дължина, могат да се комбинират както с по-груби боти или кубинки, по този начин и с по-елегантни и даже с настоящите още веднъж каубойски ботуши.

Но да не забравяме, че мини дължините също си проправят път измежду трендовете и в случай че имате рокля с дълъг ръкав, можете да я носите с по-високи ботуши (отново може да са равни или на ток), зависи дали желаете да се получи по-небрежен или по-изискан. Сигурни сме, че ще си харесате най-малко няколко от предложенията ни през днешния ден, с цел да носите по-често рокли, даже и в студените дни. Заслужава си усилието!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР