Всички нумерологични школи – Гръцката, Китайската и Японската смятат, че

...
Всички нумерологични школи – Гръцката, Китайската и Японската смятат, че
Коментари Харесай

Каква е съдбата ти според датата ти на раждане?

Всички нумерологични школи – Гръцката, Китайската и Японската считат, че датата на раждане на индивида, която включва деня, месеца и годината, дефинира посоката на живота му и качествата на неговата персона

Вибрацията на рождената дата оказва огромно въздействие върху житейския ни път и даже върху избора на специалност, написа. Това въздействие се усеща най-силно в интервала от 28-та до 56-та ни година. Числата са ключ към откриване на ориста ни и с тяхна помощ можем да научим повече за житейския си път.

Денят, в който сме родени, носи послания и трептения, които ние би трябвало да разшифроваме, с цел да намерим правилния път. Ето и какво значи рождената ни дата съгласно Флорънс Камбъл – създател на десетки книги за нумерология, езотерика, теософия и окултизъм:

1 – Ако сте родени в първия ден от месеца, вие сте самостоятелни, практични, предани и извънредно мощни персони. Обичате да вършиме проекти, само че не и да ги осъществявате. Действате повече с разсъдъка си, в сравнение с със сърцето. Имате потребност от самопризнание, макар че не показвате сензитивност на тази тематика.

2 – Силно прочувствени, чувствителни и малко разсеяни. С лекост завързвате нови другарства, тъй като имате потребност от любов и внимание. Имате доста гении, най-много в региона на изкуството. Макар че се стремите към комфорт, не сте задоволително стимулирани, с цел да си го осигурите.

3 – Изключително надарени, прочувствени и неспокойни. Живото ви въображение ви тласка към специалности, свързани с образование, литература, публицистика. Добре владеете ораторското изкуство и се радвате на доста слушатели. Резките смени на настроенията ви от време на време стават причина за прочувствени рецесии.

4 – Дисциплинирани, проведени и работливи. Обичате природата и се справяте добре в областта на земеделието, туризма и строителството. Неуморни сте, когато стане въпрос за работа, само че в любовта нямате задоволително сила, с цел да покажете същинските си усеща. Бъдете по-открити с обичаните си хора и си намерете занимание в областта на изкуството.

5 – Обичате измененията, приспособявате се бързо и имате мощно въображение. Животът ви е динамичен и забавен, тъй като вие го вършиме подобен. Имате мощен разум и разностранни ползи. Ще постигнете триумф в областта на правото, химията, търговията.

6 – Любовта е водеща в живота ви. Имате потребност от внимание и утвърждение. Тъй като сте идеалисти, мъчно намирате половинката си. Докато си мислите, че сте я намерили, давате всичко от себе си. В един миг, обаче, охладнявате и се ориентирате в друга посока. Като положителни имитатори, може да се развиете сполучливо на сцената.

7 – Имате изострен разум и мощна вътрешен глас, които би трябвало да употребявате в работата си. Доверете се на вътрешната си преценка, даже когато имате възприятието, че се заблуждавате. Нямате шанс в хазарта, по тази причина го избягвайте. Добре е да прекарвате част от деня сами и да си намерите занимание, обвързвано с музиката.

8 – Обичате показността, реда и дисциплината. Ще имате триумф в независими планове, а не в съдействие с други хора. Заложете на честността и постоянството и ще постигнете огромни неща. Помагайте, само че не се хвалете.

9 – Артистични, надарени и образовани. Силната ви емоционалност напълно обикновено ви насочва към литературата и изкуството. Може да бъдете положителни писатели, учители и даже адвокати. Обществените ползи са водещи в живота ви, по тази причина постоянно пренебрегвате фамилията си.

10 – Имате мощна воля и изчерпателен разум. Добре е да имате разностранни ползи, тъй като може да вършите доста неща по едно и също време. Склонни сте да ревнувате приятелите и околните си хора. Добре защитавате всичко, в което вярвате. Имате доста необработен креативен гений, който би трябвало да насочите в вярната посока.

11 – Изключително смели и решителни, блестящи, само че малко нервни и капризни. Обичате да налагате волята си и сте малко крайни в позицията си. Пазете здравето си и се пробвайте да живеете в естетика. Избягвайте крайностите, които са част от характера ви. Не забравяйте, че притежавате господарско число.

12 – Магнетични, чаровни и уравновесени. Имате живо въображение и с лекост убеждавате слушателите си. Високите ви идеали и артистични качества не са ви дадени инцидентно. Имате задача в живота. Не се разпилявайте и постоянно довършвайте започнатото.

13 – Чувствителни, любвеобилни и спорни персони с упорита воля и мощен разум. Не рядко сте неразбрани от близките и предизвиквате кавги. Склонни сте да командвате, само че пък сте положителни началници. Ще имате триумф в търговията, недвижимите парцели, строителството.

14 – Понякога двойнствени, от време на време мощно прочувствени, вие сте
хазартни персони обичащи риска. Добре е да се обвържете съществено на младини, с цел да станете по- виновни. Помнете, че сте мост сред духовния и материални свят, по тази причина и притежавате градивни и разрушителни сили.

15 – Числото ви е хармонично и ви покровителства да търсите естетика в житейския си път. Имате доста гении, които ще развиете с непримиримост. Склонни сте да бъдете правилни на идеите си, по тази причина може да станете положителни юристи, лекари, дипломати или политици. Щедростта ви носи доста благоприятни условия.

16 – Нервни, раздразнителни и комплицирани персони. Не рядко единствено си създавате проблеми и главоболия. Противоречивият ви темперамент се изяснява от егоизма на цифрата 7 и устрема за обич и семейство на цифрата 6. Иначе сте положителни анализатори и критици.

17 – Духовно извисени, горди и непримирими. Понякога сте великодушни, различен път – същински скъперници. Вибрацията на цифрата 8 ви носи материална самостоятелност и ви тласка към банковото дело. За да имате триумф, обаче, работете сами – без съдружници.

18 – От вас се чакат огромни достижения, тъй като ви покровителстват самостоятелното число 1 и изпълнителното число 8. Ще имате триумф в политиката, правото, администрацията. Предизвикателството за вас е в никакъв случай да не се отказвате от първия несполучлив опит, тъй като вторият сигурно ще бъде сполучлив. Не започвайте огромни неща в персонална година 9.

19 – Логични, непрекъснати, практични и артистични. Търсете независимостта на цифрата 1 и не си налагайте ограничавания. Може да постигнете огромни триумфи, само че и да преживеете огромни загуби. Животът ви е разнороден и динамичен. Добре е да се насочите към политиката, правото, изкуството.

20 – Симпатични, занимателни и артистични. Не обичате огромните колективи, само че и постоянно бягате от отговорности. Добри реализатори, само че нерешителни началници. Развивайте се в правото, недвижимите парцели и музиката. Прекарвайте повече време измежду природата.

21 – Магнетични и музикални, обичащи хубостта и изкуството. Предизвикателството пред вас е да овладеете страстите си и да усъвършенствате самоконтрола си. В любовта сте прекомерно подозрителни, с цел да бъдете изцяло щастливи. Преодолеете вродената си тревога и гледайте по-ведро на живота.

22 – Вибрацията на господарското ви число изисква от вас огромни каузи. Запазете равновесието сред обективния и субективния свят и насочете напъните си към публичните ползи. Мисията ви е да работите за другите. Ще имате триумф като адвокати, геолози, инженери и политици. Избягвайте съмнителните хора, тъй като те ще ви донесат злощастие.

23 – Много чувствителни, раними и състрадателни. Личното ви число 5 ви дава изненадващи качества в областта на медицината. Мисията ви е да лекувате, да помагате, да градите. Може да се насочите и към химията, търговията и правото, тъй като имате положителни механически и на практика качества.

24 – Жизнени и динамични персони, които постоянно прахосват силата си. Насочете напъните си към значимите неща. Не сте подвластни на материалното и не цените парите. Предизвикателството за вас е да потиснете ревността, тревогата и потиснатостта, с цел да намерите същинското благополучие.

25 – Имате невероятна вътрешен глас и гении в областта на изкуството. Трудно се концентрирайте и постоянно се колебаете. Истинската ви уязвимост е любовта. Когато сте засегнати, зарязвате всичко останало. Научете се да бъдете по-зрели в връзките си с близките и да не се поддавате на мързела.

26 – Виждате неща, които убягват от очите на близките. Обръщате внимание на дребните елементи и добре анализирате протичащото се. Започвате доста неща по едно и също време, само че мъчно ги довършвате до дъно. От вас зависи дали ще постигнете огромен триумф, или ще изпаднете в мизерия. Заложете на образованието, то ще ви отвори доста порти.

27 – Числото ви е от четвърто измерение, по тази причина ви насочва повече към материалното. Ще имате благополучен брак, в случай че не е подписан в персонална година 9. Вие сте мощни, родени водачи, артистични и харизматични. Може да бъдете положителни публицисти, политици, писатели, учители и лектори.

28 – Числото ви е най-емоционалното от всички единици. Имате мощна воля, блян да превъзхождате другите, да се налагате, да се отличавате. Склонни сте на огромни жертви в името на любовта. Преодолейте вродения си мързел и работете повече за триумфа си.

29 – Родени водачи, малко крайни, само че пък духовно извисени. Имате огромна мощ, която може да гради, само че и да унищожава. Трудният ви темперамент става причина за доста персонални раздели. Пазете нервите си и не се подавайте на моментните си настроения.

30 – Доста нервни, завладяващи и отдадени на работата си. Не признавате грешките си, макар че нямате доста знания. Работете върху образованието си, тъй като имат късмет да се развиете като преподавател, публицист и обществен служащ. Лоялни сте към околните си, само че сте склонни да флиртувате.

31 – Развийте силата на цифрата 4, с цел да имате триумф. Добри благоприятни условия ще имате в областта на търговията, писателството и декораторството. Имате истински и ексцентрични хрумвания. Трудно простите и в никакъв случай не забравяте нанесените обиди.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР