Всички нумерологични школи – Гръцката, Китайската и Японската смятат, че

...
Всички нумерологични школи – Гръцката, Китайската и Японската смятат, че
Коментари Харесай

Каквото е числото на рождената дата, такъв е животът ти

Всички нумерологични школи – Гръцката, Китайската и Японската считат, че датата на раждане на индивида, която включва деня, месеца и годината, дефинира посоката на живота му и качествата на неговата персона

Денят, в който сме родени, носи послания и трептения, които ние би трябвало да разшифроваме, с цел да намерим правилния път:

№1

„ Номер едно “ - и това е всичко. Това е знак за изобретателни, истински и извънредно самостоятелни хора, написа

Самостоятелността им има две противоположни страни: от една страна, те са самоуверени персони, които постоянно са образец за други; от друга, индивидуалисти, които не са подготвени да се преценяват с мнението на различен. Те постоянно работят като водачи и основатели - имат мощен новаторски дух и увереност. Те са много амбициозни и подготвени да поемат опасности за реализиране на заветната цел. Сред отрицателните черти: импулсивност, самонадеяност и дебелоглав. Поради естествената въздържаност е доста мъчно да покажат пълнотата и дълбочината на възприятията си, даже и на най-близките хора.

№2

На 2-ри са родени хора, които са свръхчувствителни. Те няма да пренебрегват никакво искане даже от непознати. "Двама " - знак на баланс и мощен съюз. Това са страхотни бизнес сътрудници, сътрудници, другари и сътрудници от живота. Една любовна история като приказка е за връзката им. Често „ двамата “ работят като медиатори и арбитри - те са отлични дипломати: откровени, учтиви, възприемчиви. И това е свещеният брой художници и романтици. Такива хора работят добре в екип, само че в това време не са склонни да демонстрират самодейност и не обичат да бъдат в светлината на прожекторите. Тяхната несъразмерна срамежливост постоянно се трансформира в съществена пречка към значимите задания. Друга прекаленост от сензитивен темперамент е наклонността да се депресират.

№3

„ Тройката “ - знак за художествено въображение, креативна просветеност, словоохотливост и съчувствие. Тя е знак на взаимоотношение и индиферентност. На третия ден се раждат неуморни оптимисти, които знаят по какъв начин да бъдат щастливи и да се радват на живота. Те се характеризират със положение на безконечна обич. Притежатели на ужасно възприятие за комизъм. Дарени с прелестна вътрешен глас, която съвършено разпознава най-важните мисли и хрумвания. Мнението на „ тройката “ би трябвало да бъде изслушано изключително деликатно. Както при двойките, тяхната сензитивност от време на време отива в другата прекаленост - в моменти на горест те са склонни към меланхолия, преувеличаване на дребни проблеми...

№4

Отговорни, почтени, съществени, надеждни хора, които не се опасяват от сложни задания и вършат всичко, с цел да ги решат безвредно. Обкръжаващите го четат бързо, неслучайно молбите за помощ са адресирани постоянно до „ четворките “ и те не остават нечувани. Хората, родени в този ден, имат блестяща бизнес известност. Със личен труд те са в положение да завоюват доста благосъстояние. Изглежда, че няма такова нещо, което те да не биха си разрешили. Много "четворки " гравитират към точните науки. Тези хора са трезви към всеки неуспех, възприемат го като неизбежна част от житейския опит. От личните си неточности те са в положение да създадат верните заключения и, като разследване, да се поучат. Освен това всевъзможни компликации и трудности по пътя единствено разпалват вълнението им и ги принуждават да реализират мечтаното непременно, без да щадят никакви старания.

№5

"Петица " - знак на свободата в нумерологията. И хората, родени под това число, чудесно знаят по какъв начин да го употребяват и да го изхвърлят по предопределение. "5 " - знак за запалени пътешественици и авантюристи. Много другарски настроени, забавни и многостранни хора. Това постоянно е дигитален етикет за гении. Родените на петия ден са предразположени към мистицизъм. Привлича ги всичко мистериозно, необичайно, непознато...

Основният съвет, който би трябвало да се даде на "петицата " - да забавят скоростта! Да не бързат с изводите. Тяхната нетърпелива природа и предпочитание за бързи решения може да им изиграе гадна смешка и да ги направи нещастни.

№6

Това е знак за обич и взаимно схващане, почтеност и честност, семейство и другарство. Хората, родени на шестия ден, имат доста мощно възприятие за отговорност, артистични гении, предпочитание за филантропичните науки. Те са великодушни, оказват помощ на другите с рационални препоръки и неведнъж с пари. „ Шестица “ - страхотни другари, на които може да се има вяра с най-големите секрети. Това число обаче се свързва с ревността и позицията на запаления притежател. Те са много упорити, завладяващи и податливи на хвалебствие.

№7

Знак за мъдрост и разсъдък, който постоянно надвива над възприятията. Неслучайно хората, които са родени на „ щастливата “ седма (а те, обаче, постоянно имат шанс!), Обичат да четат, подготвени от самото начало да научат нещо ново и да свържат живота си с интелектуалната активност. Да имат мощен капацитет в науката и изобретенията. Любители на самотата, перфекционисти. От отрицателната страна на „ седемицата “: загадъчност, пристрастеност към разногласия, жлъч, податливост към изолираност, непримиримост, нервност.

№8

В нумерологията тя е знак на властта, покровителството, изпълнителната дарба и ръководството. Хората, които са родени на осмия ден от всеки месец, постоянно намират призванието си в политиката, стават специалисти в корпоративното ръководство и се усещат извънредно удобно в позиция на мощ (между другото, това се отразява в интимния живот). Те са егоцентрични, похвални и мечтаят да получат всеобщо самопризнание. "8 " - цифра, която съставлява опция за висок приход и веществен триумф. Не се опитвайте да оказвате напън върху съжалението на „ осмиците “ и се обадете на сърцата им - разкаянието им е непознато. Чертите със знак минус включват несъразмерна упоритост, вдървеност (не жестокост) към подчинените и неспокойствие към хората като цяло. Големите пари и главозамайващи облаги могат да съсипят "осмиците ".

№9

Един от най-сантименталните представители на календарния месец. Посветени другари, сантиментални сътрудници от живота, заинтригувани бизнес сътрудници. В „ деветките “ добре развъртян писателски гений - не го оставяйте да паднат. Една от ярките характерности е щедростта. Чества се от всички, които са осведомени с тези представители. Лесно е да простят обидите и да ги отдадат на минусите на другите. Отговорни чиновници, които в никакъв случай няма да пропуснат нов план. Единственото нещо, което липсва на разпилените "деветки ", е повече внимание към личните им финанси. Всяка сума пари изчезва от ръцете им за момент.

№10

Едно от най-противоречивите цифри. Това е композиция от две свещени цифри, смисъла на които се свежда до израза: „ Или всичко, или нищо “. Хората, родени под „ 10 “, са привикнали да работят просто и непосредствено, заобикалят интриги, комплицирани завои и остроумен проект, постоянно избират най-очевидния път. Те имат чиста душа и огромно сърце, доста са известни измежду приятелите си и постоянно притеглят вниманието на близките. Съвет за „ десетките “ - визуализирайте своите цели и фантазии: би трябвало да ги визиите и обмислите в детайли, с цел да се осъществен.

№11

Нито едно друго число няма толкоз мощен нравствен съставен елемент като цифрата единадесет. От детството те избират за себе си пътя на вътрешното развиване и милосърдието. Материалните полезности ги тормозят последно, те на първо място се грижат за душата си. Такива хора са наясно със силата на думата, по тази причина деликатно претеглят всичко, което споделят и в никакъв случай не дават разрешителни препоръки и рекомендации. Тяхното мнение в действителност би трябвало да бъде изслушано деликатно - можем да сме сигурни, че те към този момент са оценили всички вероятни последствия от такова решение. Вътрешните им сетива граничат с психологичното.

№ 12

Хората, родени на 12-ти, имат мощна воля, позитивно отношение към живота и силата. И тук от две - вътрешна естетика, баланс на силите, ослепителен учредителен гений и словоохотливост. Дванадесет е свещено число за цялото човечество и този факт не може да бъде отписан. Преди повече от хиляда години то е определено да дефинира времето на деня, да раздели годината на месеци и да мери дължината (стъпка = 12 инча). Неслучайно тези представители постоянно имат специфична задача - те могат да трансформират света към по-добро.

№13

Най-противоречивото число в нумерологията, обозначаващо стадия на промяна. Хората, родени на тринадесети не могат да оставят никого апатичен. Носителите на този дигитален код през целия си живот се стремят към съвършенство, в техния живот непрекъснато има някои промени: както в персоналния живот, по този начин и на работното място. Думата „ непоклатимост “ явно не е от лексиката им. Един от главните дефекти на неговите представители - нетолерантността към другите. След огромна свада рядко дават втори късмет, даже в случай че другият човек очевидно го заслужава. Освен това те са много мързеливи, което постоянно им пречи да реализират задачите си.

№14

Това число принадлежи на тези хора, които имат вяра в безспорната независимост без никакви ограничавания. Не се опитвайте даже да ги ограничите в нещо, те ще изчезнат от живота ви вечно. Много елементарно се палят и по-добре е да не попадате под горещата им ръка, можете да изгорите. В припадък на гняв те нямат безусловно никакъв надзор над себе си, за което по-късно съжаляват. Трудно може да се намерят по-страстни любовници. Много елементарно се влюбват, даже да са в постоянна връзка постоянно държат човековека до себе си с взор. Носителите на този дигитален код постоянно се провалят в бизнеса - това число се свързва със загубата на материални богатства. Те би трябвало да бъдат изключително деликатни за своите финанси и най-хубавото от тях да поверят ръководството си на благонадежден сътрудник, чиято аура е в положение да погаси неподходящите събития.

№15

Под това число се раждат изобретатели и мечтатели. По природа имат доста гении: от механически до поетични, доста от които могат да бъдат сполучливо осъществени в специалността. Въпреки това, постоянно им липсва самообладание и вътрешна дисциплинираност, с цел да решат най-трудните задания. Всички компликации и проблеми се възприемат прекомерно покрай сърцето. Те обаче не са привикнали да показват недоволството си намерено, избират да мълчат. Те са извънредно чувствителни и реагират доста мъчително на най-малката рецензия. Представителите на този дигитален код имат мощно развита съпричастност - те са доста по-чувствителни към болката на различен човек от множеството, за тях е мъчно да одобряват обстановката на угнетяване на слабите или безпомощните.

№16

Лично число 16 споделя, че неговият притежател е надълбоко мислещ човек с изчерпателен разум, нищо не предава същинските му усеща. Отговорен, вежлив, схватлив, великодушен, мистериозен и самостоятелен по собствен метод. Има страхотна вътрешен глас. Отговаря на 200%. В младостта си те не се опасяват да изразят мнението си по никакъв мотив - намерено и с възприятие за лична стойност, само че за жалост, тогава постоянно има репутацията на всезнаещ и извисен. С течение на годините те се затварят по-силно в себе си и стават по-сдържани, затворени, деликатни. Те ненавиждат повърхностността: в случай че „ 16 “ реши да стартира връзка - това значи, че възприятията им са мощни и съществени. Това е доста сетивен и предан сътрудник.

№17

Колко са издръжливи! Просто е необикновено по какъв начин толкоз мощни физически данни са съседи с уязвима душа. Искате да спечелите сърцето им? Покажете откровено своята обич и добрина - „ 17 “ не търпи престореност и двуличие. От детството им деликатната им природа не може да издържи на рецензията. За тях е доста мъчно да одобряват отменяне. Думата „ не “ мигновено ги ядосва и даже ги настройва нападателно. Ако те имат вяра в нещо, ще бъде просто невероятно да ги убедят в противното. Те харесват нарасналото внимание към личната си персона. Те постоянно работят като муза и източник на ентусиазъм за креативните хора.

№18

Число за борци за правдивост. Такива хора са подготвени да пазят освен личните си ползи, само че и правата на своите другари и сътрудници. Те обаче са много консервативни - във всеки случай разчитат единствено на персонален опит и познания, рядко слушат мнението на другите. "18 " - броят на родените аристократи. Те ще страдат мощно и даже могат да изпаднат в меланхолия, в случай че по някаква причина опетнят репутацията си и създадат всичко допустимо да я възстановят. Тези хора са доста загрижени за личния си външен тип и какъв брой привлекателни виждат другите. Рядко изпадат в странни обстановки, защото са привикнали да работят доста деликатно. В любовните връзки взаимното почитание се слага над всичко останало. Често такива хора имат дълбока прочувствена връзка с майките си.

№19

"Каквото посеете, ще пожънете. " Поговорка, която най-добре символизира пътя на хората, родени на 19-ти. Техният витален сюжет наподобява на царството на огледалата. Те би трябвало да бъдат извънредно деликатни към това, което споделят и вършат. Всяко дело, осъществено (благородно или грозно), в никакъв случай не остава неусетно за тях - ориста непрекъснато отразява всичко и се обръща многократно. Често заплащат за грешките от предишното. Енергични, прагматични и решителни хора. Те избират стабилността: в фамилията и в специалността и доста рядко се откъсват от местата си. Сто % материалисти - за тях цената е единствено това, което може да се пипне. Те правят оценка триумфа във всеки бизнес единствено в парично изражение.

№20

Категорично не понасят самотата - колкото повече хора има към тях, толкоз по-добре. Отлични оратори и правилни другари, работят добре в екип, на драго сърце вземат участие интензивно в обществени събития. Обичат огромни празници, концерти... Гостоприемни, другарски настроени, предприемчиви. Романтици. Те обичат музика и танци, имат огромен креативен капацитет. Такива хора се назовават ​​ "любимци на ориста " - доста от желанията им се извършват посредством размахване на вълшебна пръчица. Впечатляващи, само че постоянно се оплакват от живота си, са недоволни от достиженията си. Лесно попадат под въздействието на другите.

№21

Тези, чийто рожден ден пада на 21-ви са фенове на живота, които към момента би трябвало да бъдат открити. Всеки ден са подготвени да благодарят на ориста за всеки ден от своето битие. Често идват от заможно семейство. Фактът, че слънцестоенето се пада два пъти годишно на 21-ви, символизира тяхната прозаична природа. Те са захласнати от парите, които явно ги обичат. Стават отлични икономисти, банкери, финансисти. На тях би трябвало да бъде поверено цялостното ръководство на фамилния бюджет. Те отдават огромно значение на своя статус в обществото и позицията на колегата си. Те са цинични и иронични. Те знаят по какъв начин да отделят възприятията от животинското привличане, тъй че в случай че предадат обичаните си хора, вършат това единствено по силата на инстинктите и просто с цел да освободят напрежението.

№22

Двадесет и две е знак за обучение. Родените под тази дата обичат да учат другите и се оправят добре с тази задача. Преподавателската и лекционната работа е основана за тях. "22 " - същински учени, на чиито необятни вероятности може да се завиди единствено. Те по природа имат задачата да открият и обяснят на другите най-сложните процеси, които протичат както на земята, по този начин и отвън нея. Оттук да вземем за пример техният блян за пространство. Те не се опасяват да поемат отговорност - както за изречените думи, по този начин и за осъществените каузи. Такива хора би трябвало да бъдат хвалени и от похвалите те процъфтяват. Човекът, на който това число дефинира ориста, е победоносен. Въпреки това той съумява в живота не инцидентно, а посредством твърдоглав труд. Сред родените на 22-ри има доста филантропи.

№23

Най-противоречивото число в нумерологията, обозначаващо стадия на промяна. Хората, родени на тринадесети не могат да оставят никого апатичен. Носителите на този дигитален код през целия си живот се стремят към съвършенство, в техния живот непрекъснато има някои промени: както в персоналния живот, по този начин и на работното място. Думата „ непоклатимост “ явно не е от лексиката им. Един от главните дефекти на неговите представители - нетолерантността към другите. След огромна свада рядко дават втори късмет, даже в случай че другият човек очевидно го заслужава. Освен това те са много мързеливи, което постоянно им пречи да реализират задачите си.

№14

Това число принадлежи на тези хора, които имат вяра в безспорната независимост без никакви ограничавания. Не се опитвайте даже да ги ограничите в нещо, те ще изчезнат от живота ви вечно. Много елементарно се палят и по-добре е да не попадате под горещата им ръка, можете да изгорите. В припадък на гняв те нямат безусловно никакъв надзор над себе си, за което по-късно съжаляват. Трудно може да се намерят по-страстни любовници. Много елементарно се влюбват, даже да са в постоянна връзка постоянно държат човековека до себе си с взор. Носителите на този дигитален код постоянно се провалят в бизнеса - това число се свързва със загубата на материални богатства. Те би трябвало да бъдат изключително деликатни за своите финанси и най-хубавото от тях да поверят ръководството си на благонадежден сътрудник, чиято аура е в положение да погаси неподходящите събития.

№15

Под това число се раждат изобретатели и мечтатели. По природа имат доста гении: от механически до поетични, доста от които могат да бъдат сполучливо осъществени в специалността. Въпреки това, постоянно им липсва самообладание и вътрешна дисциплинираност, с цел да решат най-трудните задания. Всички компликации и проблеми се възприемат прекомерно покрай сърцето. Те обаче не са привикнали да показват недоволството си намерено, избират да мълчат. Те са извънредно чувствителни и реагират доста мъчително на най-малката рецензия. Представителите на този дигитален код имат мощно развита съпричастност - те са доста по-чувствителни към болката на различен човек от множеството, за тях е мъчно да одобряват обстановката на угнетяване на слабите или безпомощните.

№16

Лично число 16 споделя, че неговият притежател е надълбоко мислещ човек с изчерпателен разум, нищо не предава същинските му усеща. Отговорен, вежлив, схватлив, великодушен, мистериозен и самостоятелен по собствен метод. Има страхотна вътрешен глас. Отговаря на 200%. В младостта си те не се опасяват да изразят мнението си по никакъв мотив - намерено и с възприятие за лична стойност, само че за жалост, тогава постоянно има репутацията на всезнаещ и извисен. С течение на годините те се затварят по-силно в себе си и стават по-сдържани, затворени, деликатни. Те ненавиждат повърхностността: в случай че „ 16 “ реши да стартира връзка - това значи, че възприятията им са мощни и съществени. Това е доста сетивен и предан сътрудник.

№17

Колко са издръжливи! Просто е необикновено по какъв начин толкоз мощни физически данни са съседи с уязвима душа. Искате да спечелите сърцето им? Покажете откровено своята обич и добрина - „ 17 “ не търпи престореност и двуличие. От детството им деликатната им природа не може да издържи на рецензията. За тях е доста мъчно да одобряват отменяне. Думата „ не “ мигновено ги ядосва и даже ги настройва нападателно. Ако те имат вяра в нещо, ще бъде просто невероятно да ги убедят в противното. Те харесват нарасналото внимание към личната си персона. Те постоянно работят като муза и източник на ентусиазъм за креативните хора.

№18

Число за борци за правдивост. Такива хора са подготвени да пазят освен личните си ползи, само че и правата на своите другари и сътрудници. Те обаче са много консервативни - във всеки случай разчитат единствено на персонален опит и познания, рядко слушат мнението на другите. "18 " - броят на родените аристократи. Те ще страдат мощно и даже могат да изпаднат в меланхолия, в случай че по някаква причина опетнят репутацията си и създадат всичко допустимо да я възстановят. Тези хора са доста загрижени за личния си външен тип и какъв брой привлекателни виждат другите. Рядко изпадат в странни обстановки, защото са привикнали да работят доста деликатно. В любовните връзки взаимното почитание се слага над всичко останало. Често такива хора имат дълбока прочувствена връзка с майките си.

№19

"Каквото посеете, ще пожънете. " Поговорка, която най-добре символизира пътя на хората, родени на 19-ти. Техният витален сюжет наподобява на царството на огледалата. Те би трябвало да бъдат извънредно деликатни към това, което споделят и вършат. Всяко дело, осъществено (благородно или грозно), в никакъв случай не остава неусетно за тях - ориста непрекъснато отразява всичко и се обръща многократно. Често заплащат за грешките от предишното. Енергични, прагматични и решителни хора. Те избират стабилността: в фамилията и в специалността и доста рядко се откъсват от местата си. Сто % материалисти - за тях цената е единствено това, което може да се пипне. Те правят оценка триумфа във всеки бизнес единствено в парично изражение.

№20

Категорично не понасят самотата - колкото повече хора има към тях, толкоз по-добре. Отлични оратори и правилни другари, работят добре в екип, на драго сърце вземат участие интензивно в обществени събития. Обичат огромни празници, концерти... Гостоприемни, другарски настроени, предприемчиви. Романтици. Те обичат музика и танци, имат огромен креативен капацитет. Такива хора се назовават ​​ "любимци на ориста " - доста от желанията им се извършват посредством размахване на вълшебна пръчица. Впечатляващи, само че постоянно се оплакват от живота си, са недоволни от достиженията си. Лесно попадат под въздействието на другите.

№21

Тези, чийто рожден ден пада на 21-ви са фенове на живота, които към момента би трябвало да бъдат открити. Всеки ден са подготвени да благодарят на ориста за всеки ден от своето битие. Често идват от заможно семейство. Фактът, че слънцестоенето се пада два пъти годишно на 21-ви, символизира тяхната прозаична природа. Те са захласнати от парите, които явно ги обичат. Стават отлични икономисти, банкери, финансисти. На тях би трябвало да бъде поверено цялостното ръководство на фамилния бюджет. Те отдават огромно значение на своя статус в обществото и позицията на колегата си. Те са цинични и иронични. Те знаят по какъв начин да отделят възприятията от животинското привличане, тъй че в случай че предадат обичаните си хора, вършат това единствено по силата на инстинктите и просто с цел да освободят напрежението.

№22

Двадесет и две е знак за обучение. Родените под тази дата обичат да учат другите и се оправят добре с тази задача. Преподавателската и лекционната работа е основана за тях. "22 " - същински учени, на чиито необятни вероятности може да се завиди единствено. Те по природа имат задачата да открият и обяснят на другите най-сложните процеси, които протичат както на земята, по този начин и отвън нея. Оттук да вземем за пример техният блян за пространство. Те не се опасяват да поемат отговорност - както за изречените думи, по този начин и за осъществените каузи. Такива хора би трябвало да бъдат хвалени и от похвалите те процъфтяват. Човекът, на който това число дефинира ориста, е победоносен. Въпреки това той съумява в живота не инцидентно, а посредством твърдоглав труд. Сред родените на 22-ри има доста филантропи.

№23

Мистериозното число 23 отбелязва пристрастеността към приключенията и непрекъснатото придвижване напред. Хората, родени под това число са смели, пъргави, решителни, импулсивни, общителни и непостоянни. Те имат огромен капацитет в бизнеса, работата във финансовия бранш и нововъведенията. Техните гении обаче са многостранни и те могат да бъдат осъществени в съвсем всяка специалност, с помощта на високия разсъдък, творчеството и прогресивните хрумвания. Те са цялостни с оптимизъм, възторг и любознание. Най-важното нещо в живота за тях е свободата, те не обичат да се регистрират пред никого. Имат голямо привличане за противоположния пол, чувствени сътрудници. Те са като магнит, който притегля сложни обстановки и проблеми. Следователно животът им не може да бъде наименуван елементарен.

№24

Това число е знак на сигурност и преданост. Няма по-внимателен и деликатен представител на календарния месец. Преди да вземат решение за минимална стъпка или деяние, те ще претеглят в детайли всички плюсове и минуси, ще преценяват вероятните последствия и едвам тогава ще вземат решение. Излизането на брега явно не е обвързвано с тях. Храната има особено място в живота им. Нещо повече, това се демонстрира в разнообразни аспекти: те могат да отворят личен ресторант или да станат известни като гениални готвачи. Може да се описват митове за тяхната желязна дисциплинираност.

№25

Животът на тези хора се ръководи от вътрешен глас, граничеща с паранормални качества и пророчества. Те имат един тип мистичност. Това са необикновено чувствителни хора, чието мнение не може да се пренебрегва никога. Ако подобен човек реши в последния миг да промени решението си, тъй като "е почувствал нещо неприятно " - не го отписвайте, а по-скоро слушайте, без да обяснявате аргументите. Случаят не се лимитира до интуитивни качества. В сбора от две и пет дават седем, а това е знак на интелигентността. Не е в техните правила да правят безразсъдни дейности.

№26

В сбора от две и шест дават осем, две затворени сфери, от които образува знака на безкрайността. Той е знак на неразделимост. Това са най-верните другари и съпруги. Хората, в чийто житейски код цифрата 26 е "пришито ", поемат ролята на настойници - за това те имат всички първични данни: мощно волеви темперамент, мощна сила, гений на лидера, сензитивност. Сред отрицателните аспекти: суетата, желанието за неограничена власт и желанието да „ повдигнете “ другите под себе си. Такива хора обожават реда, непорочност и хубост царуват в къщата им.

№27

В нумерологията тази цифра се основава на силата на изцелението. Нейните представители намират призванието си в региона на медицината и опазването на здравето. Те са отлични лечители, постоянно - последователи на различната терапия. Собствениците на „ 27 “ са интуитивни, прочувствени, способни на надълбоко съчувствие, не е нужно да бъдат научени на съчувствие - грижат се за другите, те усещат с всяка клетка на душата си. Те в никакъв случай не се отчайват, учат се от живота и елементарно могат да стартират изначало след крах. Склонни към мощни промени в настроението, нетърпеливи, самоуверени.

№28

Число, което символизира закона. Тези хора, чийто рожден ден пада на 28-и, носят висока степен на отговорност. Те вечно приканват всички да поръчат и съблюдават предписаните правила. Да бъдат отлични съдии или да работят в региона на правосъдната процедура е в кръвта им. Другата прекаленост е, че те в никакъв случай не признават виновността си сами и са склонни към непрекъснати обвинявания против другите. Такъв мощен воин е облекчен от „ двойката “, която ги подарява с креативно и богато въображение.

№29

Дата с голям прочувствен капацитет. Те постоянно стигат до крайности (днес - обичам, на следващия ден - мразя). Факт е, че цифрите в състава му са в противоположни краища. Първото ги прави миротворци и дипломати, второто ги прави харизматични авантюристи. Те имат шанс в живота с парите - стигат до тях много елементарно: печелят добре, печелят от лотарията. Но те би трябвало да работят интензивно в персоналния си живот, непрекъснато се влюбват в „ неверните хора “, постоянно страдат от възприятие на неустановеност до колегата си.

№30

"Тридесет " - знак за настоятелен, самостоятелни и мощни хора. Те имат фантастична памет, умеят да се концентрират добре, „ изключвайки се “ от околната среда. Възможностите на тяхната просветеност са големи, а проницателността и бързината на мозъка оказват помощ да се оправят с най-трудните обстановки. Животът им е цялостен със събития, няма да скучаете до тях. Ако желаете справедлива оценка на протичащото се - помолете за съвет от човек, роден на тридесети. Те няма да се срамят да кажат цялата истина персонално и да оказват помощ със смислени препоръки.

№31

Знак за целенасочени и самостоятелни хора. Те не пропущат никаква опция, която им дава животът. Във всичко, което вършат, може да се наблюдава специфичен самостоятелен почерк и креативен метод. Всеки бизнес, който подхващат, ще бъде доведен до съвършенство. Това свойство им оказва помощ да завоюват висока позиция в обществото. Отлични уредници на най-смелите планове. Те не обичат да следват утъпкани пътеки, само че постоянно търсят нови пътища и направления. Оценявайте стабилността и лоялността. Не се опитвайте да ги измамите - ще загубите доверието им вечно.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР