Всички ние знаем, че днес се нуждаем повече от всякога

...
Всички ние знаем, че днес се нуждаем повече от всякога
Коментари Харесай

Държавата не може да гарантира вота, установи Цветан Цветанов

Всички ние знаем, че през днешния ден се нуждаем повече от всеки път от страна с правила! Убеден съм, че ще го създадем, всички които излязат и упражнят своето право на глас. Това съобщи ръководителят на Републиканци за България Цветан Цветанов, който гласоподава в Хуманитарна гимназия " Св. св. Кирил и Методий " във Велико Търново.

Той вижда през днешния ден неспособността на страната да се оправи с гарантирането на вота, съобщи Цветанов във връзка проблемите с машинното гласоподаване. Припомняме, че ЦИК приключи машинното гласоподаване във Велико Търново поради софтуерен проблем.

" Задаваме си въпроса, какво става с извършения избор към сегашния миг ", попита Цветанов. От " Републиканци за България " приготвят съответната тъжба, тъй като това, което се случва е неуместно и неприемливо ". Проблемът е сериозен, защото не е ясно какво се случва с гласовете, които към този момент са дадени през машините.

По думите му проблемите са почнали от Горна Оряховица, Велико Търново, има сигнали и от Елена.

На въпрос какво чака България след 4 април Цветанов съобщи: " Искам да имаме нормалност, да могат представителите на всички парламентарни групи, които ще бъдат в идващия парламент, дружно с всички институции да реализираме този консенсус и да излезем от тази тежка обстановка на борба. Нормалността ще очертае хоризонта за страната ни. "

Цветанов съблюдава и традицията си, преди да даде своя избор, да посети Катедралния храм " Рождество Богородично ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР