Всички ние, които сме събрани в тази зала на Столичния

...
Всички ние, които сме събрани в тази зала на Столичния
Коментари Харесай

Лидерът на БСП – София Калоян Паргов: Нека мъдростта ни води в работата за доброто на нашия град, а не конюнктурата и партийните пристрастия

Всички ние, които сме събрани в тази зала на Столичния общински съвет, сме призвани да работим за положителното на нашия град, столицата на България. Нека в тази работа ни води мъдростта и отговорността пред нашите съграждани, а не моментната обстановка и партийни пристрастия и ползи. Нека вършим тази работа, водени от вярата, че този град може да стане положително място за живеене, работа и развиване на актуалния софиянец и на бъдещите генерации. Това сподели водачът на столичните социалисти и ръководител на групата на Българска социалистическа партия в СОС Калоян Паргов в словото си по време на тържествената сесия по случай празника на София.

Преди това общински съветници и депутати от „ Българска социалистическа партия за България “, определени от столицата, участваха на тържествения водосвет и церемонията по издигане на знамето на София.

„ Нека не губим вярата, че когато приключим мандата си като общински съветници, няма да се срамим от това, което оставяме след себе си. Да имаме съображение да се гордеем с това, което сме свършили и можем да застанем пред тези, които са ни изпратили тук, с високо вдигната глава. Това да си общински консултант не е привилегия, а голяма отговорност “, съобщи Паргов и прикани: „ Нека любовта ни към нашия град, която, уповавам се, всички изпитваме, ни води при взимането на решения. Решения, които ще допринесат за това София да стане хармонично развъртян град, в който еднообразно добре се усещат и живеят, както хората в центъра, по този начин и хората в крайните квартали. А диспропорциите в развиването на столицата да бъдат преодоляни със взаимните ни старания ”.

Калоян Паргов, който е и заместник-председател на Комисията по обучение, просвета, просвета и културно разнообразие, поздрави по случай първия образователен ден всички заети в столичното обучение и им благодари за това, което вършат за бъдещето на България и на нашия град.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР