Всички наши любими герои скоро (е, относително скоро) отново ще

...
Всички наши любими герои скоро (е, относително скоро) отново ще
Коментари Харесай

8 сериала, които гледаме, докато очакваме Домът на дракона 2

Всички наши обичани герои скоро (е, релативно скоро) още веднъж ще заговорничат, ще водят с армиите си и ще яздят своите дракони в борба - излезе формалният официалният филмов откъс на втория сезон на сериала " Домът на дракона ". 

Действието в " Домът на дракона " се развива 200 години преди събитията в истинския сериал " Игра на тронове ". Сценарият е юридически по историята и  поредицата книги на Джордж Р. Р. Мартин. Той наблюдава династията Таргариен във Вестерос след обединяването на Седемте кралства. 

" Няма по-кървава война от войната сред дракони. "  

Базиран на романа „ Огън и кръв “ на Джордж Р. Р. Мартин, сериалът, чието деяние се развива 200 години преди събитията от „ Игра на тронове “, споделя историята на дом Таргариен.   

Ето какво знаем дотук за втория сезон

Очаква се премиерата да бъде при започване на лятото на 2024 година

Актьорският състав се разширява – незабавно откакто започнаха фотосите на втори сезон, беше оповестено, че има четири нови попълнения измежду актьорите -  измежду тях е Гейл Ранкин от Glow, която ще влезе в ролята на Алис Ривърс, известна още като Кралицата на вещиците от Харънхъл. И още - Саймън Ръсел Бийл ще бъде Саймън Стронг, чичо на лорд Ларис Стронг (Матю Нийдъм), Фреди Фокс ще е Гуейн Хайтауър, братът на Алисент, кралицата на Вестерос и майка на престолонаследника. Ще забележим и Абубакар Салим като Alyn of Hull.

  И до момента в който чакаме новите епизоди

Предлагаме ви няколко сериала, с които можем да запълним вечерите си и уикенда. В тази селекция сме присъединили освен други фентъзи поредици, само че и сериали, които ни демонстрират комплицирани връзки, фамилни драми и несъмнено, битка за власт. 

Няма по какъв начин да не стартираме с...
" Игра на тронове " / Game of Thrones
 

Ако не сте го гледали - тъкмо в този момент е моментът да го извършите! 

Вижте и другите ни оферти...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР