Всички налични решения и протоколи на Общински съвет – Варна

...
Всички налични решения и протоколи на Общински съвет – Варна
Коментари Харесай

Пълна прозрачност: Всички протоколи на Общински съвет - Варна от 1991 г. до днес вече са в интернет

Всички налични решения и протоколи на Общински съвет – Варна от 1991 година до през днешния ден към този момент са налични в интернет. Над 30 500 страници архивни документи от предходните шест управнически мандата са оповестени на уеб страницата на институцията – varnacouncil.bg/секция Архив.

В цифровия фонд са събрани 400 документа от първия демократично определен общински съвет до сегашния мандат. Всеки, който се интересува от минали решения на общинските съветници, може да потърси информация бързо и изцяло гратис.

Общински съвет – Варна разполага с най-богатия цифров списък от всички общински препоръки в страната. „ На уеб страницата varnacouncil.bg се съхранява освен историческата памет на локалната власт в града. Пази се част от историята на Варна, на България. Благодаря на екипа на Общинския съвет и на чиновниците от архива на Община Варна, с чиито старания бяха събрани, обработени и оповестени хилядите страници скъпа информация “, сподели ръководителят на Общинския съвет Тодор Балабанов.

Другата цел на управлението на локалния парламент е в границите на идващите няколко месеца да внедри уеб-базиран модул с общинските нормативни актове. Модулът ще дава бърз достъп до базата данни с нормативни актовете.

„ Това ще улесни намирането на информация от страна на потребителите и ще усъвършенства работата на администрацията. Чрез модула ще се поддържат и предишни редакции на общински нормативни актове с всички техни промени и/или допълнения “, уточни още Тодор Балабанов.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР