Всички молитви носят помощ. А тези, които се четат със

...
Всички молитви носят помощ. А тези, които се четат със
Коментари Харесай

Молитва за Божия благословия

Всички молебствия носят помощ. А тези, които се четат със мощна религия и чисти планове, могат да създадат чудеса. Не пропускайте да прочетете тази молитва. И да поискате най-важното – здраве!

Необходимо е да се има вяра откровено и твърдо. И да молите с религия. За да получите Божията благословия, можете да прочетете тази молитва:

Всевишни, нашият Отец наш на небесата, Царят на света, който сътвори всичко, апелирам те да да си спомниш за мен и да не подминаваш мен и моя дом. Вземи всичките грижи и заболявания от мен, излекувай и дай избавление на мен и фамилията ми. Да бъде по този начин. Амин.

Това е доста мощна молитва. Била е четена от нашите предшественици в дните на новолунието, които са специфични по своята сила. Колкото повече споделяте положителното в тези дни, толкоз по-добре. Ако желаете да споделите тази молитва с други хора, не се въздържайте.

Благословията ще се върне при вас посредством нова работа, брак, деца или… финанси.

Честно казано, когато тази заран прочетох тази молитва във фейсбук в профила на моя другар, въобще не повярвах. Но я прочетох … И по някаква причина в действителност рещих да я споделя със личната си сестра, макар че връзките ни не са доста положителни. Тя ми благодари доста! Оказа се, че през днешния ден тя имала изявление за нова позиция – и я назначиха, макар че възможностите бяха дребни.

Дори не допусках, че тази молитва може да подейства толкоз бързо. За следващ път се увещавам, че най-важното е да имаме вяра, тогава Господ в действителност чува нашите молебствия.

Просто пробвайте и ще се убедите сами.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР