Всички жени могат да се похвалят със справедлив дял от

...
Всички жени могат да се похвалят със справедлив дял от
Коментари Харесай

ТикТок ме накара да го купя: Течен руж за сенки под очите

Всички дами могат да се похвалят със обективен дял от тестване на шантави хакове и трикове за хубост. Че кой не е пробвал маски с хранителни артикули и причудливи препоръки за грим? Така че в действителност не е изненада, когато този ТикТок тренд се завихри в обществените мрежи - руж под очите и коректор. Да, знаем, че звучи малко необичайно, само че към този момент хиляди консуматори се кълнат в резултата.

Тъй като алените и розовите нюанси са противоположни на сините и зелените тонове, ружът отстранява тъмните кръгове. И без значение дали става въпрос за хормони, генетика, или някаква друга причина, кръговете под очите са много неприятни.
 Това ще е първият длъжностен кабинет, против който ще се стачкува 4 авг 2022 | Новото правителство вече разгласи първите си взети решения, като уточни стремежи курс за идващите няколко...
Разбира се, с този трик едва ли ще изглеждате по този начин, като че ли сте спали няколко години. Но очите наподобяват много по-будни и огряни и няма диря от червеникав нюанс, който получавате след рев или рязане на лук. Що се отнася до крайния резултат – той е изцяло друг от слагането на елементарен коректор, защото не се събира в нежните бръчици към окото.

Mixing liquid blush with my concealer has changed my life
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР