Всички хора са различни и възприемат света по свой собствен

...
Всички хора са различни и възприемат света по свой собствен
Коментари Харесай

ТЕСТ: Ум, сърце или интуиция – какво следвате в живота?

Всички хора са разнообразни и възприемат света по собствен личен метод. Дори гледайки едно и също нещо – хората ще виждат друго. Именно това основава разликите в характерите.

От хората, които постоянно всичко обмислят ли сте? Използвате ли основно аналитичния си разум, когато би трябвало да действате и въобще да живеете живота си? Или пък сте от прочувствените хора, за които е най-важно да чуват и живеят по отношение на вика на сърцето си. А може би сте измежду хората, които имат мощна връзка със своята вътрешен глас и се доверяват на нея?

Вижте картинката по-долу. Първото нещо, което забележите в нея, ще подскаже от коя категория хора сте и кое следвате в живота си – мозъка, сърцето или интуицията.

 Добави изложение
Пантера
Перфекционизмът е вашето второ име. Можете да разрешите всеки проблем, с който множеството хора не могат да се оправят. Освен това вие го вършиме на драго сърце. Имате изключителна дарба да мислите аналитично и разумно. Вие сте от хората, които са крепко стъпили на земята. Не вярвате в шанса или ориста. Убедени сте, че индивидът самичък кове своята орис. Според вас животът ще бъде подобен, какъвто самичък си го направиш. Работите интензивно и почтено, с цел да получите това, което желаете. Вие сте благ и гальовен човек към другите хора. Можете да простите грешките, само че в същото време не премълчавате, когато сте разочаровани. Знаете, че обидата и скритият яд няма да доведат до нищо положително, а единствено ще ви навредят. Много цените спокойствието и възприятието за непоклатимост.
Птица
Вие сте доста благ човек. Харесвате хората и държите на връзките си с тях. Другите ви обичат, тъй като се усещат добре във вашата компания. Умеете да се контролирате във всяка обстановка. Често потискате страстите си и е доста мъчно да ви изкарат от равновесие. Имате безпределно самообладание и стоманени нерви. Вие сте съчувствени, чувствителни и деликатни хора. Обичате децата и животните. Много цените салдото, тъй че в живота си се ръководите както от мозъка, по този начин и от сърцето и интуицията си.
Женско лице
Вие сте от хората, които най-вече ценят простотата. Не обичате да затруднявате живота си. Светът постоянно е черно-бял за вас и ви е мъчно да видите междинните нюанси в доста житейски обстановки. Вие сте решителни, почтени и прями. Не харесвате да говорите зад тила на другите и да подвеждате хората. Често следвате правилото, че оставяте другите да живеят, както желаете и те да оставят вас. На пръв взор изглеждате студени, само че това е единствено маска, с която задачите да се предпазите от пострадване. Дълбоко в себе си вие сте сензитивен човек и се страхувате да не загубите тези, които обичате. Опитвате се да бъдете разумни и рационални, само че в никакъв случай не отричате това, което ви подсказва сърцето.
Пейзажи
Имате необикновена вътрешен глас. Притежавате шесто възприятие, което ви разрешава да вземате по-добри решения. Вие сте доста прочувствен човек, оптимист и имате позитивна визия за света. Вярвате, че слънцето постоянно изгрява след стихия. Умеете да изслушвате другите, както и да ги утешавате. Първоначално наподобява, че сте доста самовглъбени. Това е по този начин, тъй като непрекъснато пробвате да разберете по-добре себе си и да слушате своята вътрешен глас. Не обичате да налагате мнението си, както и не раздавате препоръки, които не са поискани. Ако обаче някой ви помоли за помощ, постоянно сте подготвени да му помогнете.

Вижте също:
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР