Всички хора на борда на транспортния самолет Ил-76, който се

...
Всички хора на борда на транспортния самолет Ил-76, който се
Коментари Харесай

Самолет Ил - 76 с около 70 души се разби край Белгород

Всички хора на борда на транспортния аероплан Ил-76, който се разруши в сряда сутринта в Белгородска област, са починали.

Руски военнотранспортният аероплан Ил-76 се разруши в Белгородска област. Пръв за случилото се заяви губернаторът на Белгородска област Вячеслав Гладков. Сега на място работи екип за следствие и чиновници на Министерството на изключителните обстановки.

Според съветското министерство на защитата на борда са били 65 пленени военнослужещи от украинските въоръжени сили, които са били превозени в Белгородска област за замяна, шестима членове на екипажа на самолета и трима съпътстващи лица.

Министерството на защитата на Украйна към момента не е коментирало известията, че съветски боен аероплан Ил-76 е бил ударен от украинските въоръжени сили в региона на Белгород.

Украинският координационен щаб за лекуване на военнопленниците нито удостовери, нито отхвърли изказването на съветското министерство на защитата, че на борда на разрушилия се в Белгородска област аероплан Ил-76 е имало украински военнопленници. Те споделиха, че събират и проучват цялата информация и ги приканиха да изчакат публични изказвания.

По-рано украински медии писаха, че самолетната злополука е дело на украинските въоръжени сили, само че по-късно опровергаха тази информация.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР