Всички гръцки граждани с поставени две дози от ваксината са

...
Всички гръцки граждани с поставени две дози от ваксината са
Коментари Харесай

Имунизационни паспорти за всички гърци с две дози ваксина

Всички гръцки жители с сложени две дози от имунизацията са с имунизационни паспорти. Над 40 000 са получили цифрово документ, оповестяват от Министерството на здравеопазването.

Днес Атина чака общо решение на водачите на Европейския съюз за обезпечаване на кулоар за бързо прекосяване в границите на съюза против показване на паспорт за имунизация.

Гръцкият министър на туризма Хари Теохарис съобщи, че документът ще обезпечи старт на туризма, само че в Гърция ще се влиза и с негативен тест за ковид.

Очаква се държавното управление в Атина да продължи с две седмици карантината за област Атика и да приложи местни ограничавания в региони с висока заразяемост.

Неочаквано са се нараснали внезапно инфектираните в Атика макар карантината, оповестяват лекарите, а съвсем няма места в Коронавирус oтделенията на държавните лечебни заведения. Шокиращо нарастване на новозаразените на остров Крит - с 265% по данни на епидемолозите.

Новият шам е мощно заразяем след младежите до 17 годишна възрaст, установяваха гръцките лекари.

Опозицията упорства за готовност на всички частни клиники в област Атика и доста непоколебим надзор по съблюдаване на ограниченията на работните места.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР