Всички европейски институции и страните членки са призовани да окажат

...
Всички европейски институции и страните членки са призовани да окажат
Коментари Харесай

Андрей Ковачев: Активите на Русия да се използват за възстановяване на Украйна

„ Всички европейски институции и страните членки са призовани да окажат оптималната поддръжка на Украйна, която е нападната нелегално и безпричинно страна от своя комшия. Нечувано закононарушение е да се правят офанзиви против градове с цивилно население . Ние гледаме ужасено в профил “.

Това сподели пред БНР евродепутатът Андрей Ковачев.

Той уточни, че дезинформацията и промиването на мозъци „ с представянето на Русия в светлина, в която в никакъв случай не е била, е нещо особено за България от години “.
„ Чудовищно е, че някой може да си намерения, че Украйна е инсценирала случилото се в Буча, с цел да сплаши света. Но ние сме в осведомителна война, и то в доста сериозна фаза . Има доста хора в България, които имат вяра в тайните теории “.

В предаването „ Нещо повече “ евродепутатът добави, че в Екологичен потенциал ще бъде дискутирана обстановката с Алексей Навални и с демократичните организации в Русия .
„ Настояваме активите на Руската федерация да бъдат употребявани за възобновяване на Украйна . С голямото си болшинство Европейският парламент желае оптимално стягане на глобите против агресора Русия и да се подкрепи Украйна “.

Интервюто с Андрей Ковачев можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР