Всички договори от последните дни на предишното управление на спортното

...
Всички договори от последните дни на предишното управление на спортното
Коментари Харесай

Весела Лечева: Всички договори от предишното управление на спортното министерство ще бъдат дадени на прокуратурата

Всички контракти от последните дни на предходното ръководство на спортното министерство, свързани с финансови разноски, ще бъдат дадени на прокуратурата. Това съобщи в студиото на " Денят стартира " служебният министър Весела Лечева. Тя даде за образец контракта за скъпия програмен продукт на Националната спортна база и контракта за 1 млн. лв. на Спортния тотализатор.

" Това, което през последните дни и седмици се пробват да наложат, че Нацоналната спортна база надали не работи на бележник и че няма дигитализиране на всички процеси, това е меко казано е неистина. Това беше един извънредно скъпо струващ софтуерен артикул. Абсолютно непотребен за размерите, потенциала и капацитета на сдруженията. Аз тука мога да кажа, че самият факт, че притежателят на компанията изиска да бъде разтрогнат този контракт демонстрира за метода, по който е бил извършена цялата процедура, за цената на продукта ", съобщи Весела Лечева - длъжностен министър на спорта.

Лечева посочи, че във връзка с разноските в последните дни преди да предадат властта, предходното ръководство в Спортния тотализатор и всички контракти, написани в Националната спортна база, всичко това ще бъде предоставено на прокуратурата
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР