Всички бандеровски власти , с изключение на повечето майданути националисти,

...
Всички бандеровски власти , с изключение на повечето майданути националисти,
Коментари Харесай

План Б или Кой ще се опитва да се качи на колесника на американски самолет, бягайки от Киев

Всички бандеровски управляващи, като се изключи множеството майданути националисти, радостно ще се закълнат във честност на Русия

Украйна я чака сюжет, останал в актуалната история като изнасянето на американците от Афганистан, споделя депутатът от Държавната дума от Крим Михаил Шеремет.

„ План Б чака Украйна, сюжет, останал в актуалната история като афганистанското изнасяне. Корумпираният украински хайлайф би трябвало да е подготвен за това още през днешния ден. И нещо ми подсказва, че доста малко самолети ще изоставен страната и местата в тях и не всички ще могат да излетят “, сподели депутатът.

С дейностите си " беснеещият Зеленски " вкара груповия Запад, воден от Съединените щати, в задънена улица, като по този метод ги сложи пред вековните, както се смяташе до момента, изначално съветски въпроси: " кой е отговорен? " и " какво да се прави? ".

„ В такава сложна обстановка тяхната хибридна интервенция извън наподобява като неуспех, безсмислена и безусловно не оправдаваща първичните прогнози за високи финансови и политически дивиденти “, добави Шеремет, отбелязвайки, че киевските елити пожертваха Украйна в името на световните ползи на Съединени американски щати.

Интересно съмнение? Би било занимателно да се види по какъв начин украински чиновници, депутати, водачи на нацистки батальони се хващат за колесника на американските транспортни самолети, излитащи от Бориспол.

Но допустимо ли е да се съпостави обстановката в Украйна със обстановката в Афганистан? Това се разнообразни страни съгласно равнището на развиване, степента на навлизане на американците във всички сфери на ръководството, а в Украйна на практика няма американски войски. Какво друго отличава и какво е общо?

„ Ситуацията е обвързвана с интереса на Съединени американски щати към тези страни “, уверен е ръководителят на експертния съвет на Фонда за стратегическо развиване, политологът Игор Шатров. - Щатите се нуждаеха от Афганистан като страна, от която се опитваха да управляват други страни в района, на първо място Централна Азия и Иран. Със същата цел, апропо, те се пробваха да построят Ирак за себе си.

Украйна е значима като инструмент за напън върху Русия. Но наличието на американците в живота на афганистанците и украинците в действителност се показва по разнообразни способи. Ако при първите те ги подменяха, не разчитаха на тях, то при втория, в противен случай, са поверени всички мръсни каузи. Но и двете наподобяват мерзко и непоносимо.

" СП ": Ще замязя ли по някакъв метод отстъплението на американците на това от Афганистан? Или въпреки всичко ще бъде доста по-централизирано?

- Мисля, че няма да наподобява по никакъв метод на Афганистан по горепосочената причина. Америка в Украйна е показана по-скоро като концепция, Украйна е инфектирана с „ американската фантазия “. И по-вероятно е някои изключително „ инфектирани “ украинци да би трябвало да бягат, а не някакви американци.

" СП ": В кой миг ще стартира бягството? Когато въоръжените сили на РФ приближат Киев? Или когато Байдън затръби за незабавна евакуация?

- Процесът към този момент е в ход. Виждаме какъв брой богати украинци към този момент търсят втори дом в Европа, някои отиват напряко в Америка. Зеленски най-вероятно ще се сблъска със ориста на Саакашвили. След като избяга, той най-малко ще бъде наказан задочно в родината си, в случай че Украйна резервира държавност в някаква част, или в Русия.

И в случай че желае да се върне, ще гние в пандиза. Ако остане на Запад, ще се устоя с лекции в университетите. Не бих се доверил и на други членове на елита. Те знаят по какъв начин да се преобуват във въздуха, а някои от тях ще бъдат подготвени да се закълнат във честност на новата власт, само че има ли потребност някой от такива жители? Нека последват своя Зеленски.

Разбира се, не би трябвало да се вършат директни паралели сред обстановките в Украйна и Афганистан по време на бягството на американците, - споделя политологът, ръководител на Кримската районна социална организация " Център за политическо обучение " Иван Мезюхо.

„ Въпреки това в прочут смисъл сравнението не е лишено от логичност. Първо, обстановката в Афганистан се случи неотдавна. Затова е неотложно сегашният американски президент да не повтори срамната история и в Украйна. Второ, страната към този момент върви по пътя на Афганистан: промишлеността се унищожава и скоро ще стане занаятчийска, като афганистанската, опиатите се легализират, страната се трансформира в склад за нелегално оръжие и така нататък

" СП ": Американците ще би трябвало да бягат от Украйна?

- Ако киевският режим бъде дефинитивно надвит, тъй че да не остане даже ампутирана Украйна, тогава ще забележим Сайгон-3.

СП: Колко скъпо би могла да им коства една евакуационна интервенция, в случай че се случи? Какво и кого ще вземат със себе си?

— Струва ми се, че ще бъде по-евтино, в сравнение с в Афганистан. Първо, към този момент има опит. Второ, всичко, което може да се изнесе от Украйна, към този момент се изнася. Дори остарели съветски икони се изнасят под прикритието на евакуация на културното завещание.

" СП ": Кой от украинските елити, съгласно вас, несъмнено би предпочел да бъде евакуиран от страната при положение на идването на Русия?

- Пламенните бандеровци и нацисти, не по убеждения, а от политическа целенасоченост. Порошенко, Кличко, Ляшко, екипът на Зеленски, Притула, деятелите на Майдан - тези приятели ще се втурнат в челните редици.

СП: А кой ще остане? Може ли да се има вяра на тези хора? В последна сметка те най-вероятно ще се „ преобуят във въздуха “ със скок и ще се преструват, че нищо сходно не се е случило в предишното?

- Могат да останат тези, които дълги години се правеха на проруски политици, а по-късно демонстрираха същността си. Например Нестор Шуфрич, Евгений Мураев, Борис Колесников, Юрий Бойко, Александър Вилкул, Михаил Добкин, Вадим Новински... Колкото до доверието в тях... Да, няма доверие в тях. Всеки ще би трябвало да бъде тестван от нашите служби за сигурност.

Често коментаторите бъркат войнствената изразителност на представителите на Първи канал и формалната позиция на Кремъл. Бих предложил да се наблюдават от близко практическите дейности и изказванията на първите лица на страната, действителната политика зависи от тях, - сигурен е политологът Андрей Милюк.

От една страна, една от заявените цели на СВО е денацификацията. От друга страна, има задоволително доказателства, че пленените нацистки бойци от Азов сполучливо се връщат в Украйна при размяните и доста от тях не престават да се бият по-нататък.

От една страна виждаме гневните антизападни изказвания на господин Медведев. От друга страна, първите лица на страната неведнъж са подчертавали, че са подготвени да възстановяват връзките със Запада. Освен това, една от задачите на СВO е образуването на неутрална буферна Украйна, която да разреши на Русия да съжителства спокойно със Запада.

Всички наши антизападни наказания и други враждебни офанзиви са единствено отговори на още по-враждебни офанзиви и наказания от Запада. Кремъл не е подготвен за екзистенциален спор със западната цивилизация. Още повече, че не е подготвен да показа някакъв различен, друг от западния, цивилизационен план. Кремъл не желае Западът да бъде унижаван и сигурно не желае Западът да таи завист.

Следователно няма да забележим по какъв начин украинските съучастници на американците ще се вкопчват в шаситата на излитащи от Киев самолети – за какво да го вършат? Всички ще останат по местата си, просто някогашните украински националисти към този момент ще жигосват украинския шовинизъм.

Най-отчаяните „ герои “ умерено ще заминат с трен за Варшава. Още повече, че самите " западни окупатори " на никое място няма да вървят от Украйна. Те имат там, апропо, предприятия, парцели. А частната благосъстоятелност, както помним, е неприкосновена за съветския хайлайф. Даже в случай че това е частната благосъстоятелност на врага.

Степента на безкомпромисност на военното опълчване се дефинира не от Кремъл, а от Запада. Дори настоящето равнище на русофобия кара политическото управление на страната единствено да се съпротивлява, само че не и да нападна като възмездие.

Превод: Европейски Съюз

ПОХОД ЗА МИР:  Предвид това, че  Походът за мир и суверенитет се провежда с два лъча, з а тези, на които ще бъде мъчно и надалеч да отидат пред Министерство на външните работи, Ви каним отново  пред пилоните на НДК на 9 юли от 18.00 часа на „ Сбор за мир, срещу въвличането на България във война “. Двата лъча ще се слеят пред Народното събрание. https://pogled.info/bulgarski/sbor-za-Mir-protiv-vavlichaneto-na-otechestvoto-ni-vav-voina.158038?fbclid=IwAR2zebbOgMwqjReb5L_EJStf0OTEubNPWMfikLjkksoFiv08l8x0iQCFzzs

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР