Всевъзможни бяло-червени гривни, колиета и брошки могат да бъдат открити

...
Всевъзможни бяло-червени гривни, колиета и брошки могат да бъдат открити
Коментари Харесай

Купете си мартеница за 3 или за 80 лева


Всевъзможни бяло-червени гривни, огърлици и брошки могат да бъдат открити на пазара. Поскъпване има, само че макар упованията за голям скок в цените, може да се каже, че има мартенички за всеки джоб.

 

Тук е мястото да отбележим, че към този момент е съвсем невероятно да купите бяло-червен амулет за под 1.50 лева На тази цена може да бъде открита и прилична гривничка. Има и мартеници, които са под формата на типичен бижута – напълно от блестящи камъчета и сърчица, които обаче се считат за практични. Най-търсени за момента остават гривните, както и мартениците със синьо манисто срещу уроки.

 



Минималната цена на мартениците със седефче или кристал са на малко по-висока цена – стартира от 2.50 и стига до 4-5 лева, защото се водят за арт бижута.

В случай, че сте фенове на класическата изчистена мартеница обаче, ще срещнете съществени усложнения да откриете такава. Най-просто направените Пижо и Пенда или бяло-червени пискюли стартират от цена 3 лв. нагоре.

 

На някои сергии могат да бъдат открити големи мартеници, съвсем с растежа на бебе. Разбира се цената им също не е по никакъв начин ниска. Тя стартира от 50-60 и доближават до 80 лв.. Изработени са от вълна, а главите и ръцете им от тиква, изясняват арт търговците.

 

Арт плетениците са най-скъпи и несъмнено най-нетрадиционни. Именно заради тази причина някои от тях въобще не могат да бъдат възприети като мартеници. Особено истински и забавни са изплетените с възли – под формата на старобългарски вид огърлици и украшения, върху които е окичено звънче. Те костват сред 15 и 30 лв..

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР