Всеки знак на зодиака има свои негативни страни. Затова трябва

...
Всеки знак на зодиака има свои негативни страни. Затова трябва
Коментари Харесай

Демоничните характеристики на знаците на зодиака

 ангел и дявол
Всеки знак на зодиака има свои отрицателни страни. Затова би трябвало да се работи върху това, те да не се демонстрират, а  позитивните страни да  блестят с цялата си хубост!

Всеки човек има своята тъмна страна, само че някои в никакъв случай не й дават да се демонстрира, до момента в който други доста интензивно я  употребяват! И  даже и на най-праведните от време на време им се желае да дадат независимост на своите „ демони “. Представителите  на другите зодиакални знаци имат своите „ тъмни “ черти на характера, за които ние ще ви разкажем през днешния ден.

Овен
 
Първобитни и жестоки по природа, те в никакъв случай не осъзнават цялата мощ на своята експанзия, до момента в който не основат някоя огромна неволя. Овните могат да бъдат доста потайни и зли, от което страдат околните им.

Телец

Инат и лакомия – това са техните пороци. Телците постоянно вършат всичко единствено за себе си, без изобщо да се интересуват от другите. Те просто имат нездравословен нарцисизъм, който няма ограничавания!

Близнаци

Те постоянно бъркат, като спонтанно  разкриват непотвърдена информация. За тях е  мъчно да пазят секрети, тъй че минимум на няколко индивида ще опишат всичко. Близнаците могат да са  нечувствителни и да им липсва съчувствие, само че такива са единици измежду тях.

Рак

Те са доста чувствителни и елементарно се наскърбяват, като по този начин постоянно усложняват живота на близките! На околните им хора е  мъчно да живеят с тях, тъй като те не желаят да си смъкват розовите очила.

Лъв

Убедени са в личното си великолепие, затова  Лъвовете не осъзнават какъв брой неуместно наподобяват в  очите на тези, които ги познават.  Лъвовете са цялостни с мръсни секрети, те са имат комплекс за непълноценност, те се самоутвърждават за сметка на приятелите, тъй като те самите не съставляват нищо.

Дева

Девите имат маниакална взаимозависимост от чистотата и реда, с което вбесяват близките. Тревожността им е главната причина за проблеми в връзките.

Везни

Те се характеризират с колебливост и непрекъснати подозрения, но  това не е най-голямото зло. Защото Везните  натрупват в себе си отрицателни страсти, а  след това  ги изливат върху своята „ жертва “,  като по този начин я докарват до меланхолия.

Скорпион

Хитър, ученолюбив, нападателен и плашещ. Те виждат зло на всички места, тъй че постоянно се сблъскват с спънки. Скорпионите са манипулатори, които постоянно употребяват другите хора.

Стрелец

Те са прикрити, с  което се пробват да скрият своето незнание, а от време на време даже и нелепост. Стрелците са несамостоятелни и безинтересни. Друг техен грях е непостоянството.

Козирог

Те са такива големи  фенове на конкуренцията, че  са подготвени да изгорят  всичко по пътя си. Това е поради тяхното нездраво предпочитание постоянно да са на  водеща позиция. Козирозите постоянно не помнят да се радват на живота, което ги трансформира в роботи.

Водолей

Те обезверено се пробват да се открояват в тълпата, което не постоянно е подходящо. Представителите на този знак безусловно се изгубват, когато до тях има  някой по-образован и по-интересен.

Риби

Когато те изберат да плуват по течението, тогава ги застигат беди. Те са нестабилни и неподготвени за самостоятелен живот. Промените в настроението им постоянно са пречка в връзката с други хора.

Както можете да видите, всеки знак има свои отрицателни страни. Затова работете върху това, те да не се демонстрират, а  позитивните ви страни да  блестят с цялата си хубост!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР