Всеки знае, че сиренето и кашкавалът са едни от най-нетрайните

...
Всеки знае, че сиренето и кашкавалът са едни от най-нетрайните
Коментари Харесай

Една бучка захар удължава живота на сиренето и го предпазва от мухъл

Всеки знае, че сиренето и кашкавалът са едни от най-нетрайните артикули. Освен това са уязвими на плесен и е добре да ги похапвате в къс период, откакто ги закупите.

Нека не забравяме, че тези два продукта са богати на мазнини и белтъчини, което значи, че обезпечават идеална среда за живот на голям брой микроорганизми.

Добрата вест е, че съществува един изпитан трик, с помощта на който можем да предпазим обичаните млечни артикули от мухъл и бактерии, до момента в който ги съхраняваме в хладилника.

 ЧУДО! Никой не подозираше, че ще се случи това, в случай че ядем сирене всеки ден! ЧУДО! Никой не подозираше, че ще се случи това, в случай че ядем сирене всеки ден!
Сирената участват в кухнята на съвсем всеки народ. Милиони хора по света ги включват в ежедневното си меню и с неспокойствие пробват нови...

Бучка захар и забравяме за мухлясалото сирене

Когато оставяте сиренето в ледник, направете следното. В чинията, в която сте го поставили, прибавете една бучка захар. Ако не ви се намира на разположение бучка захар, можете да поръсите в края 2 чаени лъжички от белите кристали. За да предпазите потребните на хранителни субстанции артикули, покрийте ги с похлупак.

Този трик оказва помощ да увеличите доста трайността на продуктите и да не позволявате на плесена и мухъла да ги атакуват.

Опитайте още в този момент и резултатът ще е повече от отличен!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР