Всеки си мечтае за гладка, мека и съвършено нежна кожа.

...
Всеки си мечтае за гладка, мека и съвършено нежна кожа.
Коментари Харесай

Използвайте тази съставка преди сауна и ще имате най-гладката кожа на света

Всеки си мечтае за гладка, мека и напълно нежна кожа. Не постоянно обаче знаем по какъв начин да се сдобием с лице като от корица на списание.
Понякога напълно малко старания от наша страна водят към висши резултати. Не е нужно да влагаме стотици левове за скъпи процедури при козметици и кожни лекари. В множеството случи кожата на лицето се нуждае от натурални съставки, които да я подхранят и възстановят.
Това, което се изисква от вас да извършите, е да посещавате колкото се може по-често сауна или пък да си вършиме парна баня в домашни условия.

 Финландската сауна към този момент е в листата на ЮНЕСКО за международно завещание Финландската сауна към този момент е в листата на ЮНЕСКО за международно завещание
Финландската национална традиция за прилагане на сауна е включена в листата на нематериалното културно завещание на ЮНЕСКО, заяви мини...
Дори да сте лишени от задоволително свободно време, то единствено един път в седмицата също е задоволително. Резултатите ще бъдат налице, а вие ще се намирате още веднъж за привлекателни и ще си възвърнете изгубеното преди време самочувствие.
Запознайте се с негово величество – Медът
Знаете, че медът е един от на-ценните артикули на земята. Освен, че е безумно апетитен и вкусен, с него човек може да реализира онази мека и гладка кожа, за която мечтае.
Ако се намажете с мед, преди да влезете в сауната или да си извършите парна баня в домашни условия, вие ще подпомогнете пълноценното разчистване, възобновяване и възобновяване на епидермалната тъкан.
Той работи удобни и върху мастните жлези. С него кожата е по-еластична. Редовната му приложимост се грижи за младия тип на кожата.
 Гол служител на реда арестува дезертьор в сауна Гол служител на реда арестува дезертьор в сауна
Полицай от Стокхолм арестува укриващ се нарушител, откакто двамата се срещнали изцяло голи в парна сауна, съобщи Local Europe. Оф...

За предпочитане е да употребявате изчистен и естествен артикул. Избягвайте да употребявате дозички, като тези, които ви сервират с чая или кафето по заведенията.
Тънък пласт върху кожата един път или няколко пъти в седмицата ще ви накара да останете безпределно сюрпризирани от този артикул.
Колкото по-малко козметични средства употребявате, толкоз по-добре. Заложете на натуралните съставки, които нямат аналог.
Много скоро ще споделим и за няколко маски с присъединяване на мед, които са по-ценни от най-скъпите серуми, предлагани на пазара!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР