Всеки родител е наясно, че има деликатни теми, за които

...
Всеки родител е наясно, че има деликатни теми, за които
Коментари Харесай

Актьорът, който би разрешил децата му да употребяват леки наркотични вещества

Всеки родител е наясно, че има деликатни тематики, за които би трябвало да приказва с децата си, до момента в който те порастват.
 Каква е тайната за благополучен брак на Кристен Бел
Каква е тайната за благополучен брак на Кристен Бел

Неволни препоръки от звездите

И тук не става въпрос единствено за птичките и пчеличките, а и за опиатите. В подкаста си Armchair Expert артистът Дакс Шепърд сподели, че е много широкоскроен.

В диалог с Роб Лоу беше наранена точно тази тематика. Шепърд, който има две деца от актрисата Кристен Бел , сподели, че би разрешил на дъщерите си - Делта (пет години) и Линкълн (седем години), в някакъв миг да опитат гъби.
 Дакс Шепърд и Кристен Бел

Дакс Шепърд и Кристен Бел

Но не тези, с които готвим, а халюциногенни, които спадат към леките наркотични субстанции. Дакс Шепърд добавя, че е чел проучвания, които сочат, че използването на тези гъби се отразява добре на творчеството.
 Депресията, хиперактивността и наркотицити или за какво милениалите ще боледуват повече и умират по-млади
Защо милениалите боледуват повече и умират по-млади

Тревожен нов отчет

Актьорът обаче е безапелационен, че не би разрешил на децата си да използват кокаин и други тежки опиати, написа HuffPost.

Интересното е, че самият Шепърд в никакъв случай не е крил обстоятелството, че преди години е имал проблеми с опиатите и алкохола. През последните 15 обаче стои надалеч от тях.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР