Всеки работодател търси специфични умения в кандидатите за работа. И

...
Всеки работодател търси специфични умения в кандидатите за работа. И
Коментари Харесай

6 качества, по които шефовете да разпознаят идеалния кандидат за работа

Всеки шеф търси характерни умения в претендентите за работа. И въпреки всичко има някои универсални черти, които постоянно са знак, че индивидът насреща е верният избор. Кои са те показват от Inc.com.

1. Комуникативност

При търсенето на претендент за избрана позиция шефовете си показват по какъв начин би изглеждала взаимната им работа - дали те ще бъдат отзивчиви и отворени към шерването на хрумвания или ще бъдат некооперативни и сложни за ръководство?

Когато кандидатствате за избрана позиция, демонстрирайте допустимо най-отрано положителни информационни умения, с цел да покажете, че работата с вас ще бъде ползотворна и приятна.

2. Лоялност

Виждайки, че претендентът е прекарал дълго време в една организация, мениджърите схващат, че той ще бъде по-склонен да се развива и да пораства дружно с компанията, вместо да напусне при първата по-сериозна рецесия.

3. Подготовка

На изявлението за работа постоянно си проличава дали претендентът е добре квалифициран. Ако сте си написали домашното, това ще си проличи от познанията ви за активността на организацията и въздействието и върху необятната общност.

4. Опит

Всички претенденти настояват, че имат нужния опит за позицията, която желаят, само че хората, които са работили в тази сфера по-дълго време, ще могат да поддържат думите си с обстоятелства. Не се опасявайте да наблегнете вашите достижения и триумфи в професионалната ви кариера.

5. Позитивизъм

Въпреки че не всеки ден можем да бъдем в положително въодушевление, нормално една среща е задоволителна, с цел да може работодателят да разбере дали сте положителен или отрицателен човек.

Когато говорите с бъдещия си началник, постоянно представяйте нещата от позитивната позиция, тъй като това демонстрира вашата мотивация и подготвеност да дадете най-хубавото от себе си.

6. Надеждност

Работодателите знаят, че най-хубавите чиновници са тези, на които постоянно може да се разчита. Ако можете да дадете образец за вашата надеждност и отговорност с нещо, което сте създали в миналата си работа, ви ще увеличите доста шанса си да получите позицията.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР