Всеки последен четвъртък от месеца приемният ден на областния управител

...
Всеки последен четвъртък от месеца приемният ден на областния управител
Коментари Харесай

Вижте кога и как можете да представите своите идеи и предложения пред областния управител на Варна

Всеки финален четвъртък от месеца приемният ден на регионалния шеф на Варна има своето особено предопределение. Припомняме, че заявление за присъединяване в него ще се позволява единствено за тези, които са дефинирали или разписали хрумвания, оферти, планове в региона, в която работят и са способени. Областният шеф ще чака оферти за образуване или осъществяване на конгреси, прояви, начинания, дела или събития, свързани с живота, с правата и ползите на хората от региона.

Бъдете дейни и изобретателни! Представете Вашите хрумвания, начинания или оферти в региона, в която работите, творите или се изявявате. Екипът на Областна администрация Ви чака всеки финален четвъртък от месеца от 10,00 до 12,00 часа.

Записването за този специфичен приемен ден стартира от понеделник в последната седмица на месеца от 09:00-12:00 часа в деловодството на Областна администрация – Варна, ул. " Преслав “ №26, тел:(052) 688-120.

С този четвърти подред приемен ден проведен от Областна администрация – Варна, приемните дни за жители стават общо четири.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР