Всеки пада през живота си. Някои на улицата, други –

...
Всеки пада през живота си. Някои на улицата, други –
Коментари Харесай

Наоми и нейното емблематично падане на подиума

Всеки пада през живота си. Някои на улицата, други – в магазина, а трети... на стилния подиум. Точно един подобен миг ни напомни и звездата на стилния хоризонт Наоми Кембъл в Инстаграм. Там тя разгласява видео от емблематичното си рухване на подиума през 1993 година, носейки популярните платформи на Vivienne Westwood. Публикацията й бе съпроводена и от откъс на Нелсън Мандела, който гласи: " Не ме съдете по триумфите ми, съдете ме по това какъв брой пъти съм паднал и съм се изправил още веднъж ".

Вероятно тъкмо високите обувки във всеки един смисъл са " виновниците " за рухването й по време на дефилирането. Но това, което прави усещане, е, че тя стартира да се смее, а всички хора, които участват на събитието, ръкопляскат. В мненията на видеото в обществената мрежа също не липсват нейни сътрудници, които я поддържат и й споделят какъв брой доста я обичат. Една от тях бе и Бела Хадид. 

Само преди броени дни Наоми сподели и по какъв начин поддържа в съвършена форма фигурата си. Храни се единствено един път дневно, и то на обяд, като обядът й е и закуска, и вечеря по едно и също време. Неделя е единственият ден, в който си разрешава да хапне нещо сладко, само че без глутен и млечни артикули. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Naomi Campbell (@naomi) на Апр 24, 2020 в 5:54 PDT
 Наоми Кембъл с прочувствена тирада за наградата " Модна икона "
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР