Всеки от нас обича да пътува и да изучава света

...
Всеки от нас обича да пътува и да изучава света
Коментари Харесай

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО носете тези неща в ръчния си багаж

Всеки от нас обича да пътува и да учи света с жаден взор. Понякога обаче една минимална неточност може да провали настроението ни през цялата отмора.
Много е значимо да обърнем внимание на подредбата на ръчния багаж и всичко това, което носим в него.
Какво да знаем за ръчния багаж
Най-напред би трябвало да помислим за размера на чантата, в която ще пренасяме всички тези, значими за пътуването движимости. Размерите на куфара или чантата е значимо да бъдат съобразени с условията на авио компанията.
Те никога не трябва да надвишават стандартите, които категорично са посочени, по отношение на ръчния багаж. В противоположен случай рискуваме да саботираме едно от мечтаните си пътувания.

Сега идва ред на това да решим какво ще носим със себе си. Ако ръчният багаж е единственият, с който възнамерявате да пътувате, е нужно да деянията деловитост, на първо място.
Не бива да носите облекла и други предмети, които не възнамерявате да влязат в приложимост, а са част от оня багаж „ може и да ми потрябват “.
 В Испания не разрешиха политиката на Ryanair за ръчен багаж В Испания не разрешиха политиката на Ryanair за ръчен багаж
Нискотарифната самолетна компания Ryanair понесе удар, откакто съд в Испания дефинира новите им ограничавания на количеството ръчен багаж кат...
Ценни движимости и скъпи предмети
В ръчния багаж е най-разумно да носите скъпи движимости. Така ще знаете, че предметите с най-висока стойност, са наоколо до вас и никой няма да сложи ръка върху тях.
Парфюми и козметика
Носете в ръчния багаж парфюми и тези стъклени бутилчици, които може и да се счупят при разтоварване на огромните куфари. Всяка самостоятелна бутилка не трябва да надвишава 100 мл.

 Англия маха възбраната за течности и преносими компютри на борда на самолетите Англия маха възбраната за течности и преносими компютри на борда на самолетите
Всички огромни английски летища би трябвало да вкарат 3D скенери за багажа преди края на 2022 година, разгласи държавното управление. Министрите настояват,...
Лекарства и документи
Това са доста значими неща, които нямат място в чекирания багаж. Те би трябвало да са на ръка разстояние от вас.
Телефон и ключове
Това е друго, което прилежно да поместите в ръчния си багаж. За предпочитане е да носите несесер, в който да ги селектирате, тъй че всичко да бъде на мястото си и да не се постанова да ровите из целия багаж, до момента в който откриете това, което ви е най-потребно.
Пожелаваме ви безчет пътешествия и още толкоз незабравими моменти!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР