Всеки от нас мие лицето си ежедневно. Всъщност това е

...
Всеки от нас мие лицето си ежедневно. Всъщност това е
Коментари Харесай

Мийте лицето със солена вода всяка сутрин за седмица и с кожата ви ще се случи ето това

Всеки от нас мие лицето си всекидневно. Всъщност това е едно от първите неща, които вършим, откакто се събудим и отворим очи. Свикнали сме обаче водният обред да е с естествена чешмяна вода, а не подсолена такава.

Днес ще ви разкажем малко повече за този едноседмичен опит и какви промени ще настъпят с тялото ни, в случай че го създадем.

Какво се случва с кожата, в случай че мием лицето със солена вода за една седмица?

Истината е, че сходна грижа за кожата се употребява още от антични времена. Този опит е в положение да ви подмлади с толкоз години, че никой да не повярва на изписаното в персоналната ви карта.

Допълнителната съставна част във водата, а точно солта, подтиква кръвообращението. Кожните кафези се обогатяват с минерали, а кожата се подмладява очевидно. В допълнение към всичко това порите се свиват, а хората, страдащи от акне, елементарно могат да се преборят с този проблем.

Как се прави процедурата?

Желателно е процедурата да се направи рано заран, откакто авансово сте почистили лицето със специфичен измиващ гел.
 Как най-лесно да премахнеш черните точки от лицето си? Как най-лесно да премахнеш черните точки от лицето си?
Черните точки са пъпки, които се издигат на повърхността на кожата. Когато порите се запушат и затворят, това е известно като бяла точк...

В литър вода се разтваря чаена лъжичка морска сол и се бърка, до момента в който съставката не се разтвори изцяло. След това лицето се измива в продължение на минута – две, подсушава се и се хидратира.

Този обред е задоволително да се прави в продължение на седмица, не повече. Веднага по-късно ще станете очевидци на отлични резултати – кожата ще е доста по-гладка, тенът ще е еднакъв, а от черните точки даже няма да има и диря.

Много е значимо обаче да се консултирате с кожен лекар, в случай че имате проблематична кожа или друго заболяване!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР