Всеки от нас мечтае за голям портфейл, в който парите

...
Всеки от нас мечтае за голям портфейл, в който парите
Коментари Харесай

Разберете за секунди дали в портфейла ви тази година ще...

Всеки от нас мечтае за огромен портфейл, в който парите ще се появяват просто от самосебе си, само че уви, тази фантазия не постоянно се трансформира в реалност, написа jenata.blitz.bg.

Днес ще ви покажем следващ тест, който ще разкрие какво ви чака – ще напълните ли портфейла си скоро с пачки или пък вашето време към момента не е пристигнала и би трябвало да почакате.

Изберете един от препоръчаните три варианта- този, който най-вече сграбчва погледа и вниманието ви.



И по този начин, ето какво ви чака:

Вариант 1

Нещо тази година ще ви спъне. Със сигурност ще имате пари, само че е малко евентуално да се задържат при вас. Тази година ще имате непредвидени постъпление, само че елементарно ще ги пръскате за ненужни капризи.

Опитайте се да си сложите цедилка на ръцете и да спестите някой лев за „ черни дни ”. Както споделят някой хора, направете си еърбег, с цел да не страдате, в случай че се наложи.

Вариант 2

Това несъмнено е вашата година. Парите ще потекат право в портфейла ви, макар че изобщо не сте планували сходно развиване. Премии, дарове, неочаквана и непредвидена облага –всичко това ще ви се случи в близко бъдеще. До края на годината даже може да планирате покупката на нещо огромно.

Вариант 3

Тази година няма да имате обилни финансови приходи, само че няма и да хвърляте пари напразно. Не разчитайте на никакви спомагателни приходи. Не споделяме, че няма да има и такива приходи, само че те ще бъдат редки и в много дребни разбери.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР