Всеки от нас има трикове, доказали се във времето, с

...
Всеки от нас има трикове, доказали се във времето, с
Коментари Харесай

Наръчник за родители


Всеки от нас има трикове, потвърдили се във времето, с които съумяваме да съвместим всички функции, в които сме влезнали през всекидневието. Едни употребяват органайзери, били те електронни или хартиени, бележници, бележки, а най-смелите измежду нас разчитат на паметта си. Въпреки всички потвърдили се практики, постоянно през мозъка ни минават мисли като “Изключих ли ютията? ”, “Изпратих ли всички имейли? ”, “Купих ли всичко нужно на детето за първия образователен ден? ”

Да, ютията в множеството случаи е изключена. Имейлът може да изчака и до на следващия ден. А с цел да може да се насладите на момента дружно с вашия възпитаник, вършим справочник за всички родители по случай първия образователен ден.

Първа стъпка - успокоение

Трябва да се заредим със успокоение - наставнически срещи, разнообразни условия, отзиви и препоръки. Нашето златно предписание е да не купувате всичко месеци преди началото на образователната година. Изчакайте първите наставнически срещи, в тях всеки преподавател дава лист с всичко нужно по предмета. Така към този момент имате ориентир каква численост ще е нужна на вашия дребен идеалист.

Втора стъпка - лист

Запишете всичко, от което имате потребност. Тук имаме няколко съществени принадлежности, които са неизменима част от образователния развой:

1/ Тетрадки и подвързии
2/ Химикали, флумастери, моливи
3/ Линия, чертожни принадлежности, лепило
4/ Раница и несесер

По този метод няма да забравим значим детайл, а на бъдещите възпитаници оставете да избират шарки, корици и всичко нужно, с цел да развиват гениите си. Хубавото е, че благодарение на Lidl можем да си спестим обикалянето и да намерим всичко нужно в техните магазини, които оферират огромно многообразие от продукти за дребни и огромни възпитаници до първокласен текстил за всевъзможни възрасти. И всичко това набираме, пазарувайки питателните артикули за дома

Трета стъпка - огромният ден

И без да се усетим първият звънец е на път да удари, всичко за учениците е квалифицирано, само че не би трябвало да забравяме и учителите, които оказват помощ на дребните мечтатели да намерят скритите си гении. Ако желаете да ги изненадате с пъстър жест, само че времето отново ви притиска, можете да го комбинирате с избора на учебните принадлежности, като се спрете пред. От него може да изберете сред обичаните хризантеми, да заложите на класическите рози или да разнообразите с растение в саксия. А в седмицата на първия образователен ден веригата ще предлага и още по-богат избор на цветни оферти. Сигурни сме, че измежду свежите цветя ще намерите всичко нужно за прелестен подарък на учители, близки, а за какво не и за вас.

Четвърта стъпка - доверете се на Lidl

Силно имаме вяра, че е нужно да намерим подобаващия сътрудник, който да ни поддържа, когато не знаем, от кое място да стартираме. Lidl е с нас от първата до последната стъпка при подготовката на дребните мечтатели. От раницата, през всичко в нея, през дрешки за спорт и всекидневието до цветята за обичаните учителки. Във всеки магазин на веригата можете да откриете голямо многообразие, а ние сме сигурни, че всяка госпожа ще се разтопи, щом вашият дребен идеалист й подаде букет „ Отново на учебно заведение “ или цветен пъстър букет с цветя по желание.

Но най-важното е, с изключение на да сте готови, да сте спокойни, с цел да се насладите оптимално на този по този начин значим и скъп миг, който ще помните освен вие, само че и вашето дете, което ще резервира скъпия миг от трепетния първи образователен ден.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР