Всеки от нас има тъмна страна, с която не е

...
Всеки от нас има тъмна страна, с която не е
Коментари Харесай

Какви са греховете на знаците на зодиака?

 грях

Всеки от нас има тъмна страна, с която не е толкоз елементарно да се бори. Астролозите споделят, че всеки знак от зодиака има   недостатъци и действия, които не ни вършат чест, само че ние продължаваме да се държим по същия метод.

Овен
Овен може да извърши ликвидиране. Разбира се, това не значи, че в случай че сте Овен, има 100% късмет това да се случи в живота ви. Но вие би трябвало да бъдете нащрек, тъй като имате  избухлив темперамент. Вие сте непредсказуеми и елементарно губите хладнокръвие. Овен би трябвало да бъде доста деликатен и да се пробва да се оправя с възприятията си. В противоположен случай може да извърши нещо съдбовно!
 
Телец
Основният на Телеца – неговата охота. Това се отнася за всичко: храна, секс, внимание. За да реализира своето, Телец може да направи всичко. Друг дребен грях на този знак от зодиака – егоизъм. Телец държи  всички към него да вървят на пръсти и да му се възхищават.

Близнаци
Те имат подобен минус –  непочтеност. Те са склонни да мамят и няма значение защо – за времето или за благосъстоянието на Телеца. Най-вероятно в случай че той не излъже, ще доукраси.

Рак
Те са предразположени към обожествяване на всичко и всички. Ако те харесват някой, този човек се трансформира в очите им в Бог. Раците  стартират да вършат всичко допустимо, с цел да го удовлетворяват, без да знаят, че това е грях.

Лъв
Лъв – значително е нарцис, изключително когато става въпрос за взаимоотношения. Може би това е най-егоистичният  знак. Той мисли единствено за себе си и знае как  единствено с едно придвижване на ръката да  реализира всичко, което желае. Арогантен и надменен. Дори и хората, с които желае да е непосредствен, не желаят да си имат работа с него. Те могат да бъдат разбрани. Кой би желал да помогне на някой, който вижда на всички места единствено своето отражение?

Дева
Девите са завистливи. И  не е от голяма важност дали става дума за движимости или хора. Ако  Девата  си хареса някакъв предмет,  тя  незабавно ще го пожелае, даже и в случай че изобщо не и би трябвало. Ако не получи  мечтаното, завистта ще я разяжда от вътрешната страна.

Везни
Везните не се интересуват от нищо друго, с изключение на от личната си хубост. Виждайки красивото си отражение в огледалото, те получават мощ с цел да живеят. Добрата вест е, че Везни, с изключение на за външната хубост,  мислят и за вътрешното си наличие. Те схващат, че единствено с  красива обвивка няма да могат да съумеят.

Скорпион
Грехът на  Скорпиона  е в неговите въжделения. Те имат хипертрофирано предпочитание да са близки другари с всички, които срещат на пътя си. Поради такова „ прахосване “ Скорпион мъчно може да откри същинската обич. А в случай че някой не желае да им е  другар, за  Скорпиона това  е персонална покруса.

Стрелец
Стрелците са склонни към изневери. Те обичат да флиртуват с всички. Сексът за тях е огромно наслаждение, по тази причина им е  мъчно да остават правилни, имайки сериозна връзка. Дори и в случай че те в действителност обичат някого, очите им шарят в търсене на поредната  жертва.

Козирог
Козирозите страдат от лакомия. Ето за какво те постоянно учат  уроци, седят в офиса до късно през нощта и могат да прегазят всеки. Защото на финала ги чакат един куп самопризнания, пари и популярност. Забележително е, че всичко, което са спечелили с пот и кръв не го харчат, а  икономисват. Козирог – това е един тип Плюшкин.

Водолей
Водолеите считат, че са доста специфични. Ако става дума за осанка –  те са най-необичайните и красивите. Ако става дума за разум –  те са най-интелигентните, изобретателните, а описът продължава. Водолеите би трябвало крепко да стъпят на земята и да осъзнаят, че всички хора са еднообразно красиви.

Риби
Рибите обичат да витаят в облаците. Понякога наподобява, че те живеят в обособен, доста необикновен свят. Там, където няма достъп за  елементарните хора. Мечтаейки за нещо огромно, Риби не помнят за ежедневните си каузи. Околните възприемат това като мързел, само че Рибата счита, че не си коства да се напряга, а да живее за мига!

Още по тематиката:

Всъщност знаете ли какво е грях?

 

Повечето от вашите грехове, в действителност не са никакви грехове. Може би сте създали някои неточности, само че това не са грехове. Според моето усещане за живота  думата “грях ” не съществува. Ще…

Цялата публикация

С пари може да се купи благополучие, в случай че се харчат вярно – или за изгодата от смъртните грехове

 

1) Похот. Блудството ни прави по-умни, по-любезни и оказва помощ да построяваме любовните връзки. Проучванията демонстрират, че хората, които постоянно си мислят за секс, по-добре вземат решение аналитични задания. Похотта ни кара…

Цялата публикация

Eзотерика: Трябва ли да се прости на предателите?

 

Въз основа на разбирането, че е значимо да се слуша и да се чува душата, се случва по този начин, че Разумът на Душата  постоянно знае и вижда, какво е най-добре да…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР