Всеки #OOTD – Outfit of the Day (бг. пр. “тоалет

...
Всеки #OOTD – Outfit of the Day (бг. пр. “тоалет
Коментари Харесай

Как да изберем подходящи бижута за работното място

Всеки #OOTD – Outfit of the Day (бг. прочие “тоалет на деня ”) изисква своите подобаващи бижута. Това са тези детайли от визията ни, които носят символика, издават черти от характера ни и придават характерност на притежателя си. Когато работния ни ден минава в офиса обаче, постоянно се питаме какви дамски бижута да подберем. Добре ли се съчетават те с по-строгото ни облекло, съвместими ли са между тях?

Добри вести! Тенденциите в облеклото на работното място са в посока по-голяма независимост за изява на креативност и характерност. Основните цели на тази положителна смяна са две – улеснение и въодушевление. Всеки шеф знае, че когато чиновниците му се усещат добре в кожата си, те са по-продуктивни, усещат се на мястото си и са подготвени за работа. Експертите от сребърна бижутерия Silenti Jewelry са приготвили няколко съвета, които ще ви оказват помощ да завършите елегантната офис визия със жанр.
Обеците – придържайте се към по-семпли модели
Класическите модели къси обеци с изключение на превъзходен акцент са и удобен избор за офиса. Няма да ви пречат през работния ден, а и ще подобрят цялостната ви визия. Изберете такива, които ще ви носят въодушевление и ще допринесат за самочувствието ви. Не се тормозете да експериментирате с материалите на направа и цветовата гама.

Разбира се, не подценявайте разновидността за висящи обеци в композиция с по-отворена блуза или пък модел с едно рамо. Красивите обеци, както всяко друго украшение, определено с усет, от антични времена са знак на обществен статус. Днес те подсказват за внимание към детайла и грижа за външния ни тип. Така те издават и какви сме в работата си – деликатни, старателни, с добър усет за модерното и естетически издържаното.
Какво колие да предпочетем за офис визията?
Шията е знак на женственост и деликатност. Подчертана с подобаващите детайли, тя насочва вниманието към лицето ви и задържа погледа върху вас. Добрата визия е наложителен детайл от сполучливата презентация пред евентуален клиент да вземем за пример. Ето за какво е значимо да съчетаете своите елегантни огърлици съгласно кройката и стила на вашето бизнес облекло.

Водещ при избора на огърлица за едно облекло е вида деколте на блузата. Дългите огърлици са подобаващи за v-образен модел или пък поло да вземем за пример. По-късите елегантни огърлици разрешават да се употребява техниката „ наслоение “ (англ. layering) – съчетание на няколко сходни по жанр верижки. Препоръчваме ви го, в случай че тоалетът ви е с изчистена кройка и по-семпли цветове, и желаете да акцентирате върху бижутата.

Елегантните бижута от антични времена са знак на обществен статус. Те провокират почитание и насочат обръщение. Сред огромното многообразие е значимо да открием тези, които акцентират добре цялостната ни визия и естествените ни физически характерности. Нежни или по-груби, бижутата за врат са израз на нашата характерност. Не инцидентно подобен подарък може да извършите единствено на човек, който познавате добре.
Гривна за крайник – ексцентрично решение, грациозен свършек
Специално за летните месеци ви припомняме още един забавен детайл, който да добавите към бизнес стила си. Това е гривната за крайник. Моделите от сребро и злато, да вземем за пример, са забавен акцент за елегантна визия. Избрани с усет, те вършат усещане и придават на офис облеклото разчупеност, без да наподобяват не на място.

Има едно само предписание, което би било добре да спазвате, и това е да не изневерявате на своята характерност и да подхождате към количеството бижута по себе си с мярка. Така ще се чувствате уверени, а това си проличава. Бижутата за дами постоянно ще бъдат средство за обръщение – коя съм аз в работата си, каква съм на открито. А когато визията ви е приключена със жанр, бижутата ви ще споделят единствено едно: „ Аз съм жена. “
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР