Всеки обича да му е вкусно, ароматно, топло и уютно.

...
Всеки обича да му е вкусно, ароматно, топло и уютно.
Коментари Харесай

Перфектната следобедна закуска за цялото семейство

Всеки обича да му е вкусно, ароматно, топло и уютно. Какво по-прекрасно от това през почивните дни да се струпаме цялото семейство към трапезата и с неспокойствие да похапнем домашно приготвена храна?
Няма по-хубаво от времето, прекарано с обичаните хора. Ако желаете да си останете вкъщи, да се радвате на мира и приятна компания, в този момент е моментът да запретнете високо ръкави и да се посветите на бърз кулинарен шедьовър.
Представяме на вниманието на гладните и нетърпеливите една извънредно лесна и вкусна рецепта за следобедна закуска, която освен ще засити глада ви, само че и ще ви води в свят на самодоволство.
Ето я и нея:
Питки със сиренце и кашкавал
Продукти за питките:
• 3 ч.ч. бяло брашно или друго по ваш избор
• 1 ½ ч.ч. сирене
• 1 ч.ч. настърган кашкавал
• 1 ½ ч.ч кисело мляко
• 3 яйца
• Щипка сол
• 100 гр. масло
 Защо да закусваме това Защо да закусваме това
От дълго време насам експертите по хранен не стопират да спорят дали в действителност би трябвало да закусваме или не трябва да товарим стомаха си ощ...
Начин на подготвяне:
Това е една от най-лесните и бързи предписания за следобедна закуска. Стъпките са в действителност лесни, което автоматизирано трансформира питките със сиренце и кашкавал в подобаващи и за начинаещи кулинари.
Нужно е да пресеете брашното и да добавите към него всеки един от продуктите от листата, като се изключи сиренето и кашкавала.
След като добре смесите всяка съставна част, прибавете и млечните артикули. Разбъркайте добре с ръце или благодарение на лъжица, както на вас ви е удобно. Винаги можете да добавите и малко чубрица, в случай че обичате аромата на сушената билка.

 3 закуски, с които ще отслабнете за нула време 3 закуски, с които ще отслабнете за нула време
Закуската е най-важното хранене за деня. Това го знае всеки. Ако създадем грешката да я пропуснем, автоматизирано ще лишим тялото си от вс...
Накрая оформете топки и ги поставете в тавичка, покрита с хартия за печене. Направете, благодарение на палеца си, дребна дупчица в центъра на питката и поставете в нея късче масълце.
Печете в авансово загрята фурна на 180 градуса, до момента в който не заловен златист тен.

Оставете ги да си починат за няколко минути и ги поднесете на трапезата си. Сигурни сме, че това кулинарно прелъщение ще провокира същинска еуфория измежду членовете във вашето семейство.
Гарнирайте ги с кисело мляко и ги похапнете с приятност. Тези меки, пухкаво въздушни и ароматни питки ще ви върнат десетилетия обратно в кухнята на обичаната ви баба!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР