Всеки ни предупреждава да внимаваме за високо вдигнати червени знамена,

...
Всеки ни предупреждава да внимаваме за високо вдигнати червени знамена,
Коментари Харесай

Ако прави това, значи той е правилният човек за теб

Всеки ни предизвестява да внимаваме за високо вдигнати червени флагове, стане ли дума за връзки. Знаци, че в връзките ни има токсични неща, които могат да заплашат да разрушат връзката и сърцето ни. Но с изключение на да внимаваме за подводни камъни, не е ненужно за търсим и зелените знамена в сантименталните си връзки, които демонстрират, че сътрудникът ни е човек, който си заслужава да имаме в живота си.

1. Той схващат възприятията ви
Знаете, че сте с точния човек, когато той разбере или се опита да разбере през какво преминавате. Може да не преживявал нещо сходно, само че ви почита и обича задоволително, с цел да се опита да разбере вашите битки.

2. Кара ви да се чувствате удобно
Един от най-големите зелени флагове във връзката е, когато сътрудникът ви в никакъв случай не ви кара да се чувствате неловко от каквото и да било. Винаги можете да говорите с него за всичко, което ви харесва, и той ще бъде там с отворени уши и отворен разум. Всичко, което ви тормози, може да дискутирате с него свободно и той ще бъде там, с цел да сте сигурни, че и двамата ще може да го преодолеете по здравословен метод, без никакви преценки или нежелани реакции.

3. Не си играе игрички
Знаете, че сте с точния човек, когато той извърши обещанията си и в никакъв случай не ви държи нащрек. Ако ви каже, че ще ви се обади, ще ви се обади. Ако ви каже, че ще се видите в 5 вечерта, ще разцепи секундата.
Когато сте с верния човек, в никакъв случай няма да се постанова да се чудите какво се случва или къде стоите във връзката - всичко ще ви бъде кристално ясно.

4. Помага ви да бъдете по-добър човек
Правилният тип сътрудник постоянно ще ви помогне да станете най-хубавата версия на себе си и ще ви помогне от сърце да разгърнете и постигнете същинския си капацитет. В същото време той също ще работи върху себе си и своите дефекти и постоянно ще се стреми да бъде най-хубавият сътрудник за вас и по-добър човек.

5. Дава ви пространство
Да бъдеш с този, който обичаш, постоянно е нещо, което ще очакваш с неспокойствие, само че от време на време може да ти би трябвало време и за себе си. Партньорът ви в никакъв случай няма да ви накара да се чувствате зле от това. Той схваща значимостта на персоналното пространство и постоянно ще ви се довери и обича задоволително, с цел да ви го даде.

6. Признава грешките си
Понякога нещата могат да се объркат във връзката и свадите и разногласията са неразделна част от тях. Но в случай че излизате с някого, който признава грешките си, извинява се и в действителност работи върху тях, тогава най-сетне сте намерили „ Единствения “.

7. Удобно му е с тишината
Тишината от време на време може да служи като лакмус, когато става въпрос за преценка дали сте в здрава връзка или не. Знаете, че сте влюбени в верния човек, когато той се усеща спокоен понякога в тишината във връзката. Да се обичате, не значи, че не би трябвало да спирате да говорите. Означава да се наслаждавате на наличието си, даже когато нямате какво да кажете, приказва доста за индивида, с който сте, и за типа на връзката, която споделяте между тях.

8. Има доста пристрастеност в себе си
И не става дума единствено в спалнята, макар че това е също толкоз значимо. Винаги бъдете с някого, който е разпален по нещо. Може да е готвене, четене, спорт или даже плетене - стига да поставя доста старания, с цел да бъде по-добър в това с всеки минал ден и се пробва да се усъвършенства, вместо непрекъснато да гледа сериали. Човек, който желае да пораства, е най-хубавият човек, с който може да бъдете.

9. Отнася се с почитание към всички
Отнасянето с почитание към всички не значи единствено тези, които познавате или са свързани с вас. Знаете, че сте намерили добър човек, когато той е благ и оправдателен към сервитьори, метачи или някой в областта на услугите. Той няма да си разреши да ги унижи и постоянно ще се отнася към тези хора с доста самообладание, добрина и здравословно отношение. Както споделя Сириус Блек, „ Ако желаете да знаете какъв е индивидът, вижте добре по какъв начин той се отнася с по-ниските си, а не с равните си. “

10. Той обича вашите другари и фамилията
Това е може би едно от най-важните зелени флагове във връзката. Когато вашият сътрудник се схваща с вашето семейство и другари и те откровено желаят да поддържат положителни връзки с него, знайте, че сте блъснали джакпота.

11. Обича домашните любимци и животните толкоз, колкото и вие
Може да кажете доста за характера на човек, като видите по какъв начин се отнася с животните. Никога не трябва да бъдете с никого, който е нечовечен към тях, защото това демонстрира склонността му към принуждение и в никакъв случай не знаете дали това и по кое време няма да се обърне към вас.

12. Никога не ви притиска за секс
При здрави връзки сексът постоянно е органически и в случай че някой директно или индиректно ви принуждава да вършиме секс, излезте от тази връзка допустимо най-бързо. Ако вашият сътрудник в никакъв случай не ви кара да се чувствате принудени да вършиме секс, взема поради вашите усеща, признава и зачита вашите полови граници и желае вашето единодушие, това е голям плюс. Физическата непосредственост постоянно би трябвало да се случва, тъй като и двамата сътрудници желаят това да се случи, а не тъй като сте във връзка и по тази причина той има право на вашето тяло.

13. Помага ви да бъдете своето достоверно Аз
Без значение с кого си, постоянно би трябвало да си същински. Бъдете с някого, който ви предизвиква да бъдете най-автентичното си Аз. Да се правиш на някого, който не си, просто да задоволиш колегата си е едно от най-нездравословните неща, които може да направиш.

14. Грижата му проличава и в дребните неща
Щастливата връзка не всеки път е обвързвана с огромни, велики жестове и през множеството време дребните неща са от най-голямо значение. Да подготви обичаното ви ядене, когато сте тъжни, да ви пита дали сте яли, да ви прегърне, до момента в който спите, да ви налива вино и да танцува с вас неподготвено в кухнята - това са неща, които могат да ти дадат благополучие като нищо друго.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР