Всеки може да развие усещане за вкус и стил, но,

...
Всеки може да развие усещане за вкус и стил, но,
Коментари Харесай

5-те зодии с най-добър вкус и усещане за стил

Всеки може да развие чувство за усет и жанр, само че, някои хора от раждането имат доста тънък нюх към хубостта. Те обичат да наподобява всичко като по игла и постоянно виждат преимуществата и минусите в облиците на другите.
Кои са тези ценители на висшата мода? Под какви зодии са родени:
Телец
Въпреки много консервативните си възгледи за доста неща, Телецът постоянно се пробва да наподобява непоколебим, въздържан и моден. Харесва скъпи и висококачествени неща от известни марки и международно приети марки. Не си откъсва носа от бюджетни находки в бутиците. Телецът има изтънчен усет. Едва ли някой ще види жена представител на зодията, в рокля, украсена с пера, камъни и пайети. Това е по този начин, тъй като си пада по безконечните класики. Избира облекла в нехаен жанр, а точно обичани на всекидневието тоалети.
Зодии, които са луди глави
Лъвът
Представителите на зодия Лъв обичат да са в центъра на вниманието. Това не е загадка за никого. С помощта на стилните и скъпи облекла постоянно умеят да се придържат към марката и да будят възхищението на инцидентни минувачи. Наред с това Лъвът въобще не се опасява да бъде провокационен, по тази причина залага на аленият цвят и закачливите украшения по облеклата. Такива неща, постоянно участват и в всекидневието му.
КОИ СА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ВИЖТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР