Всеки мъж крие по нещо и обикновено отнема време докато

...
Всеки мъж крие по нещо и обикновено отнема време докато
Коментари Харесай

Разкрий тайната на всеки мъж само по зодията му (ВИДЕО)

Всеки мъж крие по нещо и нормално лишава време до момента в който научим какво е то. Често изненадата е толкоз неприятна, че ни кара да прекратим въпреки и новата си връзка.  

Ето няколко много забавни и комични секрети, които можем да разберем за мъжа съгласно неговата зодия.

Овен

Тайна или не, само че Овенът ще се паникьоса, в случай че им поискаш преносимия компютър, с цел да поработиш от него. Най-вероятно, тъй като е цялостен със фотоси на голи мацки.

Телец

Той ненавижда да дели храната си и те ненавижда тайничко всякога, когато посягаш към чинията му с картофи или към чашата му с бира.

via GIPHY

Близнаци

Той надали ще си направи труда да се облече, подстриже и избръсне, в случай че не му се постанова да напуща дома си - мързелът му е легендарен.  

Рак

Чудиш се за какво се бави толкоз в банята? Ами в действителност Ракът обожава да взима смарт телефона или таблета си вътре и да играе на безумно идиотски игри.

Лъв

Лъвът тайничко завижда на всички мъже към него, които имат по-добре завършени тела и може да прекара през целия ден в съзерцания на своето.

via GIPHY

Дева

Този мъж е огромен идеалист и непрекъснато си фантазира по какъв начин е супергерой, който те избавя, когато си в неволя или пък осуетява величествен проект за заличаването на планетата.

Везни

Той сдържа сълзите си всякога, когато гледате дружно някой печален филм. Доста по-чувствителен е, само че се прави на доста твърд.

Скорпион

Скорпионът обожава клюките повече от теб и знае всичко за всеки в офиса си.

via GIPHY

Стрелец

Стрелецът би ял каквото и да е, стига да е някакъв артикул, който става за ястие. За него няма никакво значение какво си сготвила.

Козирог

Често изпуска храна на земята, само че я събира и я изяжда, тъй като счита, че по този начин ще укрепи имунната си система.

via GIPHY

Водолей

Разглежда фотосите на всяка своя нова “приятелка ” във Facebook, с цел да види дали има кадър по бански.

Риби

Може да се оригва и да издава всякакви други звуци доста по-силно, в сравнение с предполагаш, само че съблюдава благовъзпитание пред теб.

И още зодии и секрети:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР