Всеки мъж иска да има добра съпруга до себе си.Ако

...
Всеки мъж иска да има добра съпруга до себе си.Ако
Коментари Харесай

7 начина да бъдеш добра съпруга

Всеки мъж желае да има добра брачна половинка до себе си.Ако не мислите, че бракът е сложен, евентуално не сте били женени доста дълго. Бракът не би трябвало да е сложен и не би трябвало да бъде толкоз противен, колкото вашите родственици са ви предизвестили, че ще бъде, когато се ожените, само че това също не значи, че е елементарно. Ето седем метода да бъдеш добра брачна половинка:

 infomax-logo-50-15-HW  

7 метода да бъдеш добра брачна половинка

1. Кажете нещо, когато нещо не е наред.

 брачна половинка 7 метода да бъдеш добра брачна половинка

Вашият брачен партньор или дълготраен сътрудник не чете мисли. Ако не желаете да отидете в този ресторант, би трябвало да му кажете. Ако му се нахвърляте, тъй като сте уплашени от работа, би трябвало да говорите за този стрес, вместо просто да го оставите да се натрупа във вас, до момента в който не сте толкоз разочаровани, че загубите надзор. Ако сте в неприятно въодушевление, доста по-добре е да му кажете какво предизвиква неприятното ви въодушевление, вместо просто да го оставите да се чуди. Неговоренето за това какво не е наред в живота ви или във връзката ви води до възмущение. Кажете нещо, когато не е наред и ще бъдете по-добра брачна половинка.

2. Говорете за проблемите, преди да станат груби петна.

 брачна половинка 7 метода да бъдеш добра брачна половинка

Не всеки брак би трябвало да премине през груби моменти, в случай че отделите време да говорите за проблеми, преди те да имат опция да се трансфорат в същински проблеми. Изказването, преди дребен проблем да стане голям, е извънредно належащо. Независимо дали се местите и знаете, че ще бъдете уплашени и разочаровани, или фамилията му идва и се страхувате, че майка му ще се заяжда с вас, както постоянно прави, изразявайки вашите терзания и упования, преди да са се сбъднали може да ви помогне да задържите околните си и да прекратите борбата доста преди да има защо да се карате. Така ще бъдете по-добра брачна половинка.

3. Променете своята рутина в Netflix.

Ако прекарвате доста време седнали на дивана си, гледайки Netflix, може би е време да преосмислите вечерната си рутина. Защо не опитате да извършите нещо, което ще ви накара да си говорите, вместо просто да се взирате сляпо в екрана (въпреки че в случай че и двамата обичате филми и прекарвате вечерите си в гледане и разискване на филм или предаване, това е друго от просто гледане с празен поглед). Намерете способи да се свържете с индивида, с който желаете да прекарате живота си. Скуката оставя опция за пораждане на нежелани сюжети. По този метод ще се превърнете в по-добра брачна половинка.

4. Благодарете му за това, което прави за вас.

 брачна половинка 7 метода да бъдеш добра брачна половинка

Дори умел човек, който усеща достижение от поправката на мивката, обича да чува, че оценявате напъните му. Ако той изкарва прехраната в фамилията, цялото това време надалеч от вас е тежко за него. Да му благодариш за неговата жертва (вместо да го обвиняваш за отсъствието му) трансформира играта. Това ще ви научи да се цените повече един различен и да бъдете по-добра брачна половинка.

5. Ако желаете нещо да бъде направено по ваш метод, бъдете подготвени да го извършите сами.

Никое момче не обича да оказва помощ в къщата и по-късно да бъде подложено на критика, тъй като не го е направил тъкмо както ти искаш да бъде направено. Ако би трябвало да избършете къщата по избран метод или да организирате пощата тъкмо по този начин, направете тези неща сами или се научете да преодолявате, в случай че той не прави нещата тъкмо както вие. Много по-добре е просто да извършите нещо сами, в сравнение с да негодувате на някой различен, че го е направил „ неправилно “. Така ще се превърнете в добра брачна половинка.

6. Проведете диалог за положението на вашия брак.

 брачна половинка 7 метода да бъдеш добра брачна половинка

Дори да мислите, че всичко върви отлично, въпреки всичко е належащо да отделите малко време, с цел да поговорите един с различен. Изразяването на вашите страхове, фантазии и упования, както и разискването на настоящото положение на връзката ви е от основно значение за развиването и израстването дружно. Да имате цели и проекти за вашата връзка и да работите дружно по тях като сътрудници е допустимо единствено в случай че имате тези диалози. Всеки мъж желае да има добра брачна половинка.

7. Разберете, че той е вашия човек.

Колкото и да го обичате, той ще прави неща, които ви нервират, колкото и пъти да му казвате, че ви нервират. Той не е план и не е твой наследник. Вашата цел не би трябвало да е да го оформите или подобрите. Ако сте се омъжили за него, тъй като сте мислили, че можете по някакъв метод да го „ поправите “, просто ще се обидите против него. Вие сте двама обособени хора, със лични странности. Разбирането, че можете по едно и също време да го обичате и от време на време да се дразните от него, е значима част от поддържането на връзката ви мощна. Всеки мъж желае да има добра брачна половинка, по тази причина се постарайте.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР