Всеки, който някога е бил в света на запознанствата, знае,

...
Всеки, който някога е бил в света на запознанствата, знае,
Коментари Харесай

10 стратегии за флиртуване, които ще ви направят неустоими

Всеки, който в миналото е бил в света на запознанствата, знае, че има доста скрити рискове. Привличането на вниманието на някой, който харесвате, също може да бъде предизвикателство. Въпреки това, в случай че приемате флирта като това, което в реалност е - естествена тактика за размножаване - всичко ще се промени.

Предлагаме ви 10-те най-хубави тактики за флирт, които в действителност работят.

1. Контакт с очи

Контактът с очи, който продължава по-дълго от нормално, може да разкрие доста за взаимното привличане. Може да продължи към 4-5 секунди, само че това значи повече от временен взор.

Докато поддържате връзка с предстоящ сътрудник, можете да намерите физиологични доказателства за неговия интерес към вас: разширени зеници. По същата причина можете просто да погледнете в очите на някой, в случай че желаете да му кажете, че се интересувате от него.

2. Носете алено

Ярко аленото постоянно носи обръщение, без значение под каква форма е. Психологът Адам Падда допуска, че това може да е обвързвано с естествени инстинкти, каквито подбуждат женските бабуини, като показват алените петна на дупетата си, с цел да алармират за готовността си да се чифтосват.

С сътрудниците си от университета в Рочестър той организира опит, като демонстрира на мъже фотоси на дами в алено и бяло. Много от участниците считат, че дамите в алено ще бъдат по-отворени към романтиката. Резултатите от аналогичния опит с дами бяха сходни: мъжете в червени ризи и пуловери наподобяват по-уверени и привлекателни в очите им.

3. Хумор

Професор Джефри Милър, психолог от Университета в Ню Мексико, е сигурен, че хуморът е един от основните способи да разберем дали желаеме даден човек. Способността да бъдете развеселени допуска бързо мислене и творчество, които постоянно са потребни във всички аспекти на живота. Не се изненадвайте, в случай че една остроумна смешка ви помогне да си уредите среща по-бързо от обичайните опити да спечелите сърцето на някого.

4. " Трудно налични "

Банално, само че е правилно: проучванията демонстрират, че ние харесваме човек повече, когато не сме сигурни дали той ни харесва, за разлика от когато той непосредствено каже: " Аз те одобрявам. "

5. Жени: усмивка

Усмивката не е просто симптом на приятелско отношение и възприятие за хумор; тя също по този начин демонстрира, че една жена може да бъде добра майка и демонстрира положително здраве. Проучване от Университета на Британска Колумбия откри, че мъжете са привлечени от усмихнатите дами доста повече, в сравнение с от горделивите. Според откривателите това може да се дължи на обстоятелството, че усмивката е обвързвана с потребностите на майката.

6. Мъже: да се вършат на неприятни

Друг проучвателен план на Университета в Британска Колумбия откри, че дамите считат усмихващите се мъже за по-малко привлекателни спрямо горделивите, раздразнителни или съществени мъже. Това значи, че действайки като " неприятно момче " може да ви помогне да спечелите сътрудник, даже в случай че не сте в действителност " неприятно момче ".

7. Огледало

Достигнахме една от най-фините и ефикасни флиртуващи техники: отразявайки езика на тялото. Хората подсъзнателно копират тези, от които са привлечени. Ако отговорите на някого, той ще види, че в действителност се интересувате от неговите усеща и мисли, като се изключи че имате положителни отзивчиви умения.

Огледалото също е благонадежден метод да разберете дали някой се интересува от вас. Ако забележите, че той копират жестовете ви, това постоянно значи, че вашите усеща са взаимни.

8. Промяна на тона на говорене

Как говорите е доста по-важно във флирта, в сравнение с си мислите. Изследване от Масачузетския софтуерен институт открива, че мъжете са по-привлечени от дамите, които трансформират тона на гласа си. Напротив, по-монотонните дами получават по-малко сантиментален интерес.

Изследването също по този начин демонстрира, че дамите избират мъжете, които употребяват думи като " ДА ", " Добре " и " Виждам ", когато приказват. Те допускат схващане и владичество, което е естествено привлекателна линия при мъжете.

9. Увереност

Увереността е ключът към триумфа. Проучване на доктор Моника Мур от Уебстърския университет в Сейнт Луис, в което се следят хора в питейни заведения и молове, откри, че не са най-физически привлекателните хора, които са били най-успешни при флиртуването. Вместо това, тези, които употребяват съществени флиртуващи тактики, като да вземем за пример усмихнати и настоящи в убеден и спокоен метод, получават най-голямо внимание.

10. Докосване

Ето последната загадка: просто ги докосвайте! Физическият контакт е значим. Изследванията, извършени от психолози в нощен клуб, демонстрират, че младите дами са по-склонни да одобряват покана за танцуване, в случай че мъжът допре ръката им за 1-2 секунди. Според по-късна анкета тези мъже изглеждаха по-уверени и преобладаващи, което се оказа удобно.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР