. Всеки, който е решил да участва в политическия процес,

...
. Всеки, който е решил да участва в политическия процес,
Коментари Харесай

Мая Манолова: Всеки ден парламентарен контрол за министрите на Борисов, първи е Ананиев

. Всеки, който е решил да взе участие в политическия развой, желае или не желае, става политик. Хората са чувствителни и по тази причина реакцията против непремерено изявление е бурна. Темата е затворена. Ще имаме мощна, готова, безапелационна парламентарна група “. Това сподели пред БНР Мая Манолова, съпредседател на коалиция „ Изправи се! Мутри, вън! “. 

Тя акцентира, че депутатите от обединението са  подготвени още в първия ден на Народното събрание да внесат предложение за комисия по проверка на ръководството на Бойко Борисов

„ Разговаряли сме с партията на Слави Трифонов и те ще поддържат този план за решение... Ще настояваме да има парламентарен надзор всеки ден на всеки един от министрите на Бойко Борисов. Първи в Народното събрание ще извикаме финансовия министър “. 

Манолова съобщи, че от „ Изправи се! Мутри, вън! “ ще упорстват Народното събрание да реши изработването на Националния проект за резистентност и развиване да бъде финализиран от Народното събрание , за да бъде изпратен в инструкции период и България да не пропусне опцията да получи средствата от Европейския съюз. 

Коалицията е подготвена и с предлагането за промени в Изборния кодекс , добави тя в предаването „ Неделя 150 “ и очерта редицата цели, на които ще се заложи в бъдещата работа. 

„ Хората имат потребност от глътка въздух. Да повярват, че има институции, които работят за тях. Призовавам партиите - спрете да си гледате партийните ползи, спрете с тънките сметки. Хората чакат от нас незабавни дейности ... Ще създадем показно през идващите 30 дни по какъв начин би трябвало да работи Народното събрание “.  

Интервюто с Мая Манолова можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР