Всеки, който е носил поне веднъж в живота си маратонки

...
Всеки, който е носил поне веднъж в живота си маратонки
Коментари Харесай

Находка на деня: По стъпките на баланса с новия New Balance

Всеки, който е носил най-малко един път в живота си маратонки New Balance знае, че техният комфорт е решителен. Да, това сигурно са от спортните обувки, които би трябвало да имате в капсулния си дрешник, тъй като могат да се носят всесезонно. Но и освен това – комбинираме ги както с грациозен необятен панталон или някой пъстър костюм през работната седмица, по този начин и с дънки и суитшърт или ефирна рокля през уикенда.

От ретро моделите, обичани на стилните инфлуенсъри, до по-новите маратонки - от постоянно намират метод да ни вдъхновят. Правят го и този път с на добре познатия модел 574, който открихме в и който незабавно се откроява с малко по-висока и постоянна платформа. Нещо, което търсим изключително през по-студените месеци. Докато горната част им част е направена от мрежеста материя за по-добра дишаемост и от велур, то тайната на тяхното улеснение се крие в ENCAP® или вътрешност от мека EVA пяна в междинната подметка с полиуретанова рамка за по-голяма поддръжка и устойчивост.
 Реакции за 18 ноем 2022 | Приемането на предложенията за промени в Изборния кодекс след 18-часово съвещание отприщиха всички пристрастености,...


Четирисантиметровата подметка издължава силуета и прави тези маратонки още по-подходящи за съчетание с дългите и обемни дънки и панталони, които са must have отново. Но си признаваме, че вниманието ни прикова и цветът – неутралното ярко сиво, което се вписва толкоз добре в гамата от есенно-зимни тонове, изключително тези от студената гама. По този метод новите New Balance 574 се трансформират в съвършения съдружник измежду аксесоарите за заключителен щрих, изключително при по-минималистичен стайлинг.



С поддръжката на

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР