Всеки има някого, заради когото стои вкъщи – за едни

...
Всеки има някого, заради когото стои вкъщи – за едни
Коментари Харесай

Актьори, спортисти и певци в Insta предизвикателството #IStayHomeFor

Всеки има някого, поради който стои у дома – за едни това е обичаният човек, за други – фамилията, а за трети – приятелите. Разбира се, стоим вкъщи и поради себе си, само че като едни обичащи живи същества сигурно го вършим и поради различен. Създадени сме да обичаме, а също по този начин и да си оказваме помощ. След интервала на карантина всички ще излезем по-сплотени и сигурно ще оценяваме взаимоотношенията си повече. Сега обаче, когато е времето на полезната социалната изолираност, тази обич към другия се придвижи онлайн. Освен че се чуваме и виждаме във видео диалози, записваме си клипчета един на различен, вече има и доста провокации, които демонстрират какъв брой сме си нужни и най-важното – какъв брой доста държим един на различен. 

Така се зароди и предизвикването в Инстаграм#IStayHomeFor. Започна го не какъв да е, а Кевин Бейкън единствено преди няколко дни, тъй като точно да постоим у дома за няколко седмици, е единственият метод да спрем разпространяването на ковид и да спасим живота си – както нашия, по този начин и на другите към нас: " Всеки от нас има някого, за който си коства да остане у дома ", показа артистът и качи видео с хаштаг #IStayHomeFor в профила си в Инстаграм. Той остава у дома, поради брачната половинка си Кира Седжуик, с която са женени от 32 години.

Със шерването на поста си в обществената мрежа Кевин провокира 6 известни персони, които да продължат хаштага и да кажат обществено поради кого остават у дома. Това бяха Джими Фалън, Елтън Джон, Кевин Харт, Бранди Карлайл, Деми Ловато и Дейвид Бекъм. Някои от тях споделиха изявления, като провокираха и други известни персони да го създадат. Кои звезди се включиха в предизвикването можете да видите в галерията ни, а в това време вие също можете да си извършите такава фотография в Инстаграм, като не забравяте и хаштага #IStayHomeFor. 

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Kevin Bacon (@kevinbacon) на Мар 18, 2020 в 8:03 PDT
 А ето и по какъв начин се разви едно друго Инстаграм предизвикателство 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР