Всеки ход, който е направен, и всяко решение, което вече

...
Всеки ход, който е направен, и всяко решение, което вече
Коментари Харесай

Янев за третия мандат: Трудно щеше да е 12 депутати да бъдат чути от останалите

Всеки ход, който е изработен, и всяко решение, което към този момент е взето, са верни.

Не е потребно да се връщаме обратно и да разсъждаваме.

Това съобщи пред bTV ръководителят на „ Български напредък “ Стефан Янев относно връчения от президента трети мандат, който отиде при БСП.

„ Сега е належащо да участваме в разговор и да търсим решение “, уточни той и отхвърли да разяснява дали Румен Радев е бил повлиян от абсурда с „ Нексо “.

„ Това, че „ Български напредък “ е основал среда за разговор, не значи, че сме били вторачени в третия мандат.

Реалността е такава, че една парламентарна група с 12 депутати мъчно би могла да приказва по избрани политики и те да бъдат чути от другите партии.
Разбира се, го вършим, само че разновидностите за този мандат бяха няколко.
През последните месеци се промени общественото говорене. Диалогът и лидерските срещи са тематика, която съм сложил още при започване на 48-ото Народно заседание, само че виждаме, че в този момент е определен разновидността да се приказва през медиите, а това носи чувството, че нещо се е трансформирало “, сподели още той.

Според него лидерската среща няма за цел да реши всички въпроси, а да дефинира главните насоки на бъдещия диалог и да ревизира какви са настройките и до какъв брой може да се разчита на съставяне на болшинство.

Лидерът на „ Български напредък “ уточни, че и този път е значимо да има съдружно съглашение и посочи, че към момента партията му няма покана за среща.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР