Всеки глас, подаден за партията на Найджъл Фараж, налива вода

...
Всеки глас, подаден за партията на Найджъл Фараж, налива вода
Коментари Харесай

Риши Сунак: Всеки глас за Найджъл Фараж налива вода в мелницата на лейбъристите

" Всеки глас, подаден за партията на Найджъл Фараж, налива вода в мелницата на лейбъристите ", това сподели английският министър председател Риши Сунак  Риши Сунак Риши Сунак – английски икономист и политик. Риши Сунак е роден на 12 май 1980 година в Саутхемпшир, пред Скайнюз.

Министър-председателят на Обединеното кралство разяснява социологическото изследване, направено по отношение на изборите за Камарата на общините (долната камара на Народното събрание в Лондон), планувани за 4 юли.

Както към този момент екипът на novini.bg писа, анкетата сподели, че  " Да реформираме Обединеното кралство " получава 19 %, а ръководещите консерватори - 18.  Опозиционната Лейбъристка партия се употребява с утвърждението на 37 от участниците в допитването.

" Ние сме на половината от пътя, който би трябвало да извървим. Можем да спечелим вота ", съобщи ръководителят на органа на изпълнителната власт на Англия.

По думите на Сунак: Ние ще се борим за всеки глас.  

" Ако лейбъристите дойдат на власт, те ще вдигнат налозите на всички ", сподели още министър председателят.

По-рано стопанинът на " Даунинг стрийт " 10 при представянето на програмата на партията си даде обещание да понижи налозите за работещите хора със 17 милиарда паунда.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР