Всеки човек възприема любовта по различен начин, но влияние върху

...
Всеки човек възприема любовта по различен начин, но влияние върху
Коментари Харесай

Какво разбират под любов представителите всички зодии

Всеки човек възприема любовта по друг метод, само че въздействие върху това оказва и зодията. Нека забележим какво схващат под обич представителите на зодиака:

Овен

При Овните любовта е равностойна на пробуждането. Те възобновяват всичките си усеща и инстинкти, които до момента са били забравени в някое кътче на сърцето. Обичат ли в действителност, представителите на тази зодия няма да ви предадат в никакъв случай. 

Телец

Телците желаят да усетят любовта по-възможно най-истинския метод – те я виждат като комбиниране от независимост, действителност, дълбочиа и активност. Приключение е връзката с Телец.

Близнаци

Представителите на тази зодия напряко цъфтят под въздействието на любовта. Те се съживяват, разсънват се от зимен сън, по-мотивирани и енергични от всеки път. Във половинката си те виждат вдъхновението, което са търсили. 

Рак

Раците са традиционалисти, любовта е мощ и грижа. Ако Рак се влюби във вас – непрекъснато ще се обгрижвани и глезени. За тях е значимо да обичат, с цел да се поддържат душевен и физически – не могат да живеят без обич.

Лъв

Лъвовете са извънредно дръзки, когато става дума за обич. Те вършат най-различни лудории в името на това да привлекат вниманието на другия. Любовта им вдъхва кураж и вяра. Тя е техният избавителен пояс.

Дева

Девите дават всичко от себе си за любовта. Те ни демонстрират, че тя е безкористна. Представителите на този знак изхвърлят мозъка си в кошчето, когато се влюбят. Спират да разсъждават трезво и са склонни да пожертват всичко за обичания, даже любовта да не е споделена. 

Везни

Везните гледат на любовта като на мира. Те желаят да има естетика и тишина в връзките им с различен човек. Не обичат кавги и разправии, за тях любовта е мирна.  

Скорпион

През призмата на Скорпиона любовта е инстинктивна. Те следват единствено интуицията си, не мислят преди да се впуснат в нова любовна случка и работят самоуверено. 

Стрелец

За Стрелците любовта е премеждие. Едно дълго пътешестване, изпълнено с доста красиви пейзажи, само че и с доста неравности по пътя. Именно това многообразие поддържа любовта на Стрелеца жива и забавна. 

Козирог

Козирог влюби ли се – то това е за цялостен живот. Те са непрекъснато в възприятията и връзките си. Ще създадат всичко допустимо, с цел да задържат обичания доживот. 

Водолей

Водолеите са бунтари и се опълчват на разпоредбите. За тях любовта няма граници, по тази причина постоянно са намесени и в любовни триъгълници. Те би трябвало да поддържат тръпката мощна, а тя е такава точно когато нещо е неразрешено. Нищо не може да ги спре да получат това, което желаят.

Риби

Рибите основават приказна обич. Те гледат на нея като на нещо божествено и магично. Отношенията с Риби са доста чувствени и същински. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР